Bridal Beauty: 5+1 συμβουλές που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρετε πριν παντρευτείτε
Getty Images

Και ναι σας έκανε πρόταση ο αγαπημένος σας και είπατε το μεγάλο Ναι. Τι γίνεται τώρα όμως; Νυφικό, εκκλησία, τοποθεσία, μαλλιά, μακιγιάζ, τα πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε πριν παντρευτείτε είναι πάρα μα πάρα πολλά. Ειδικά όσον αφορά στην εμφάνισή σας, φανταζόμαστε πως θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια. Πολλές νύφες μάλιστα παθαίνουν μία κάποια ανεξήγητη εμμονή με το να γίνουν «τέλειες» μέχρι τη μεγάλη μέρα του γάμου, ξεκινώντας δίαιτες, γυμναστήριο και αισθητικές επεμβάσεις. Κορίτσια chill, αυτή η μέρα υποτίθεται πως είναι χαράς και όχι άγχους, για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές πραγματικά πολύτιμες bridal beauty συμβουλές που θα κάνουν την «μεγάλη» ημέρα λίγο πιο εύκολη!

Getty Images, Bridal Beauty
Getty Images
  • Φέρτε μαζί τα αγαπημένα σας προϊόντα μακιγιάζ και μην διστάσετε να ζητήσετε από τον makeup artist να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα. Μπορεί να είναι επαγγελματίες, κανείς δεν γνωρίζει το πρόσωπό σας όμως καλύτερα από εσάς τις ίδιες. Γιατί δεν θα θέλατε για παράδειγμα τελευταία στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως το foundation που υπάρχει είναι πιο σκούρο/ανοιχτό από την επιδερμίδα σας.
  • Αν έχετε μία συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό σας, βρείτε φωτογραφίες στο internet για να δείξετε στον makeup artist και τον hairstylist. Όχι, δεν αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο το «φυσικό, ρομαντικό» look και μπορεί να πάτε στην εκκλησία με μαλλιά «μπομπέ» με ένα τόνο λακ με στρασάκια.
  • That said, μην σας πιάνει εμμονή με ένα συγκεκριμένο look που είδατε σε μία φωτογραφία στο pinterest. Η κάθε γυναίκα διαφέρει, το ίδιο και η υφή των μαλλιών της και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, οπότε σκεφτείτε τι θα λειτουργήσει καλύτερα επάνω σε εσάς.
  • Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, μην πειραματίζεστε με νέα προϊόντα την ημέρα του γάμου, αλλά και την προηγούμενη περίοδο. Εκτός αν θέλετε να ξυπνήσετε μια μέρα με κοκκινίλες στο πρόσωπό σας, οι οποίες δεν θα φεύγουν μέχρι να παντρευτείτε. Μην το ρισκάρετε.
  • Μην χρησιμοποιήσετε υπερβολικά πολλά προϊόντα. Ξέρουμε, το glam look μπορεί να είναι δελεαστικό, αλλά θέλετε να θυμίζετε τον εαυτό σας στις φωτογραφίες, σωστά;
  • Φτιάξτε ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα και δώστε το σε μία φίλη σας. Έτσι αν χρειαστεί να ανανεώσετε το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σας, θα το κάνετε εύκολα και γρήγορα. Γιατί νύφες είστε, μπορεί να συγκινηθείτε και να κλάψετε και δεν θέλετε να κυκλοφορείτε μετά με panda eyes, σωστά;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα