Orion Residence: Ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στο ομορφότερο ψαροχώρι της Μάνης

Χτισμένο στο κέντρο του χωριού Σελινίτσα, στον Άγιο Νικόλαο της Δυτικής Μάνης, μόλις 50 μέτρα μακριά από το γραφικό λιμανάκι της Σελινίτσας το οποίο είναι ίσως το πιο όμορφο ψαροχώρι της Μάνης, το ξενοδοχείο Orion Residence τα έχει όλα.

Αποτελείται από τέσσερα καταλύμαρα που δένουν σε ένα παραδοσιακό Μανιάτικο πυργόσπιτο χτισμένο με πέτρα της περιοχής στο χρώμα της ώχρας από ανθρώπους που δούλεψαν με μεράκι για να δημιουργήσουν το πέτρινο κτίσμα με τις έξι μεγάλες κάμαρες και την παραδοσιακή πετρόχτιστη σκάλα.

orion2

Το πυργόσπιτο διαθέτει χώρους πλήρως εξοπλισμένους για μία αξέχαστη διαμονή, τέλεια εξοπλισμένες κουζίνες, σούπερ άνετες κρεβατοκάμαρες, air condition, τηλεόραση και wifi.

Ο περιβάλλων χώρος που καλύπτει περίπου ένα στρέμμα είναι γεμάτος ελαιόδενδρα – το παραδοσιακό δέντρο της Μάνης. Η παραλία Γνώσπη βρίσκεται στα 100 μέτρα ενώ στο ένα χιλιόμετρα μπορείτε να βρείτε την εξαιρετικά αμμώδη παραλία Πανταζή. Τέλος η Στούπα βρίσκεται στα 3 χιλιόμετρα και είναι γνωστή για τους χαρακτηριστικούς λεπτούς κόκκους άμμου που έχει και τα ρηχά νερά πράγμα που την κάνει ιδανική για παιδιά.

orion3

Η περιοχή προσφέρει επίσης ένα εκπληκτικά όμορφο μονοπάτι ποδηλασίας που ενώνει τον Άγιο Νικόλαο με την Στούπα σε μία μαγική διαδρομή ανάμεσα σε ελαιώνες και την ακτογραμμή της Μάνης.

Στα 20 μέτρα βρίσκει κανείς τα καταστήματα του χωριού (παντοπωλείο, κρεοπωλείο, ζαχαροπλαστείο) και φυσικά όλες τις υπέροχες γραφικές ταβέρνες και τα παραδοσιακά καφενεία.

orion4

Διαβάστε ακόμα:

Business Plan: 10+ 1 σημάδια που μαρτυρούν πως ήρθε η ώρα για αλλαγή εργασίας

Σας παρουσιάζουμε τα πέντε πιο εντυπωσιακά κτίρια του κόσμου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα