Όμορφες σε 15’ όπως η Miranda Kerr

H Miranda Kerr είναι από εκείνα τα κορίτσια που δεν χρειάζεται πολλά το πρωί για να δείχνει όμορφη. Απόδειξη είναι το γεγονός πως –αν και έχει ένα 3χρονο αγοράκι- της παίρνει μόλις 15 λεπτά να ετοιμαστεί το πρωί. Δεν βασίζεται όμως στην ομορφιά της και το γεγονός πως ό, τι και να κάνει …είναι η Miranda Kerr. Οι κινήσεις της είναι προσεκτικές και μπορούν να βοηθήσουν κι εμάς να γίνουμε όμορφες σε 15 λεπτά. Ναι, διαβάστε παρακάτω….

 miranda kerr beauty routine warm eater lemon

1’ Νερό και λεμόνι
Κάθε πρωί, η Miranda πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι. «Βοηθά το πεπτικό σύστημα και απομακρύνει τις τοξίνες» λέει η ίδια. Εμείς προσθέτουμε πως βοηθά και το μεταβολισμό και είναι διουρητικό άρα αδυνατίζει.

 miranda kerr dry brushing beauty routine

3’ Το βούρτσισμα
«Κάνω στεγνό βούρτσισμα σε όλο μου το σώμα κάθε μέρα πριν το ντους. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βοηθά στο λεμφικό σύστημα και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Είναι το κλειδί για όμορφη επιδερμίδα και παίρνει μόλις 3 λεπτά». Και όντως παίρνει μόλις 5 λεπτά. Κάντε το κι εσείς με μια μαλακή βούρτσα όπως αυτή η Body Brush Του The Body Shop 15€ μόνο μην ξεχνάτε να την πλένετε με αντισηπτικό κάθε βράδυ.

7’ Multitasking
«Τα κάνω όλα μέσα στην μπανιέρα. Πλένω το πρόσωπό μου και το σώμα, γλιτώνω πολύ χρόνο έτσι» λέει  ίδια και συμφωνούμε. Αντί να βγείτε από το μπάνιο και να κάνετε τον καθαρισμό σας, κάντε τα όλα όσο είστε κάτω από το ζεστό νερό.

 miranda_kerr_beauty routine hair

2’ Τα μαλλιά
«Λούζω τα μαλλιά μου από το βράδυ συνήθως κι έτσι δεν παίρνει πολύ χρόνο το styling. Αλλά και να λουστώ, απλά τα πιάνω σε ένα βρεγμένο Up do, ιδανικό για καλοκαίρι, και φεύγω». Βρεγμένο up do! Τέλειο και παίρνει μόλις 2 λεπτά.

 miranda kerr makeup beauty routine

2’ Το μακιγιάζ
«Βάζω πάντα λίγη βάση ή μια ενυδατική με χρώμα για προστασία και μετά τονίζω τα μάτια. Γεμίζω τα φρύδια μου και βάζω 2 στρώσεις μάσκαρα. Συνήθως φοράω ένα lip balm με χρώμα γιατί με κάνει να δείχνω πιο ξεκούραστη. Δεν μου αρέσει το βαρύ μακιγιάζ το πρωί, σε ποιόν αρέσει» λέει η Miranda κι εμείς προτείνουμε να κάνετε το ίδιο με το μολύβι φρυδιών instant Brow Pencil της Benefit (Sephora.gr), τη μάσκαρα Perfectly Defined Mascara της Bobbi Brown και με το Lip butter Wild Rose του Κορρέ που έχει τέλειο χρώμα.

Δείτε ακόμα:

Get the Look: Αντιγράψτε το σύνολο της Miranda Kerr

Miranda Kerr: Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με το γιο της

H Miranda Kerr αλλάζει καριέρα;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα