Oh wow! H Rosie Huntington Whiteley με ακόμα πιο κοντό καρέ

Μια ανάσα πριν την εκπνοή του 2014, η Rosie Huntington Whiteley έκανε την ανατροπή και έκοψε τα μαλλιά της σε ένα sexy μακρύ καρέ. Εξαιτίας του μπήκε στο hall of fame των καρέ (δείτε το) και συνεχίσαμε αμέριμνες τη ζωή μας και το σχολιασμό άλλων, σαφέστατα χειρότερων καρέ από εκείνο της Rosie.

Η Rosie όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έκοψε τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά και θα λέγαμε πως έπαθε Lauren Conrad αλλά όπως θα δείτε κι εσείς, δεν έχει άλλα μαλλιά για να κόψει…

rosie huntington whiteley konto kare eksofillo carine

 

Με αυτή τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram, αποκάλυψε το πολύ κοντό καρέ της και δυστυχώς δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη. Όμορφη θα είνα όπως κι αν κάνει τα μαλλιά της αλλά δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με άλλα κοντά καρέ ή ακόμα και με το δικό της παλιό μακρύ γιατί απλά δεν βλέπουμε καλά. Η φωτογραφία είναι από τα Fantasy Campaigns που δημιούργησε η Carine Roitfeld για το Fashion Book και η φωτογραφία είνα απλά εκθαμβωτική. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να τη δούμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση για να αποφασίσουμε πόσο ωραίο είναι αυτό το καρέ. Η Rosie από μόνη της είναι πολύ ωραία, το ξέρουμε.

Δείτε ακόμα:

Color pop! Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα ρουζ για χρώμα στα μάγουλα

Breaking News! H Christina Hendricks ΔΕΝ είναι πια κοκκινομάλλα

Can it be? Ένα θαυματουργό δίδυμο που σβήνει τις ρυτίδες με ένα άγγιγμα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα