Can it be? Ένα θαυματουργό δίδυμο που σβήνει τις ρυτίδες με ένα άγγιγμα

Κεφάλαιο ρυτίδες. Όλες τις έχουμε και αν ακόμη δεν τις έχουμε, όλες ξέρουμε (και φοβόμαστε) πως θα τις αποκτήσουμε. Ενώ όμως οι ρυτίδες έρχονται μαζί με την ωριμότητα and that’s a good thing δεν μας κάνουν ούτε σοφότερες ούτε ομορφότερες and that’s a bad thing. Τι γίνεται λοιπόν με την αντιμετώπισή τους; Πολλά! Πολλά προϊόντα, πολλές επεμβάσεις και εναλλακτικές περιποιήσεις… εμείς λέμε όχι σε όλα αυτά. Ένα βροντερό όχι γιατί ανακαλύψαμε –πρόσφατα το ομολογούμε- ένα θαυματουργό δίδυμο, το Wonder Pair της Beatific.

Τι είναι; Ένας μοναδικός συνδυασμός προϊόντων που «σβήνει» τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές αντιμετωπίζοντάς τις ολοκληρωτικά και ολιστικά. Δύο προϊόντα που μιμούνται τις επεμβατικές μεθόδους του Lipofilling και της ένεσης βοτουλινικής τοξίνης από την αισθητική ιατρική, υπόσχονται ορατή και άμεση βελτίωση. Η λάμψη επανέρχεται, οι φθορές του χρόνου υποχωρούν και η επιδερμίδα αποκτά σφριγηλή, νεανική όψη. Ας τα δούμε όμως λίγο αναλυτικότερα και θα καταλάβετε πιο καλά γιατί έχουμε ενθουσιαστεί τόσο με αυτό το Wonder Pair.Illumilift tube

Κρέμα προσώπου Illumilift

Πρόκειται για μια κρέμα αναδόμησης, λείανσης και λάμψης. Μιμείται τις αισθητικές επεμβάσεις της Βοτουλινικής Τοξίνης (ενέσιμο υλικό για τη λείανση των ρυτίδων) και του γεμίσματος ρυτίδων, προσφέροντας ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να χρειαστεί η χρήση ενέσεων. Προσφέρει δηλαδή αποτελέσματα ενέσιμων λύσεων και άρα πολύ επεμβατικών ΧΩΡΙΣ την ένεση. Το αποτέλεσμα; Άμεσα, η επιδερμίδα τονώνεται και αποκτά ελαστικότητα και λάμψη ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν και βελτιώνονται σημαντικά. Μακροπρόθεσμα, η επιδερμίδα ξανακερδίζει την πλαστικότητά της και το περίγραμμα του προσώπου σμιλεύεται ανακτώντας τους όγκους του.

Ορός προσώπου Miracle Wrinkle

Είναι ένας δραστικός ορός λείανσης και γεμίσματος ρυτίδων. Μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει σφριγηλή όψη. Η τεχνολογία WrinkleLift, αυξάνει τον όγκο του λιπώδους ιστού χαρίζοντας γεμάτες και λείες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Τι σημαίνει αυτό; Η καινοτομική αυτή τεχνολογία μιμείται την μέθοδο Lipofilling (ένα ακόμη ενέσιμο) χαρίζοντας λείανση των ρυτίδων χωρίς ένεση. Τονίζουμε, αποτέλεσμα ένεσης ΧΩΡΙΣ την ένεση. Και πάλι, το άμεσο αποτέλεσμα είναι βελτίωση των ρυτίδων με την πρώτη εφαρμογή, βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Μακροπρόθεσμα, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, σφριγηλή και μαλακή.

Που καταλήγουμε λοιπόν; Με λίγα λόγια στο ότι η Beatific μας προσφέρει 2 προϊόντα που συνδυαστικά (ή και μόνα τους) μας χαρίζουν το αποτέλεσμα που θα είχαν επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης των ρυτίδων χωρίς καν να βγούμε από το μπάνιο μας. Αν λοιπόν αυτό δεν μοιάζει με mini θαύμα τότε… τότε ξαναδιαβάστε και θα συμφωνήσετε.

Διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία ( Υγεία και Μητέρα) και στο www.beatific.gr

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα