Oh my Prada! Η νέα συλλογή του Οίκου θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά όλα δείχνουν να σταματάνε την ώρα που λαμβάνει χώρα το show του Οίκου Prada. Η Miuccia Prada είναι ίσως ο πιο ευφυής και ευρηματικός άνθρωπος στον χώρο της μόδας και εδώ και χρόνια είναι πραγματική trendsetter και πάντα πολύ μπροστά από την εποχή της.

Τι είδαμε: Για ακόμα μία φορά η παρέλαση τον συνόλων ήταν καθηλωτική καθώς είδαμε μια πληθώρα χρωμάτων και γραμμών που προκαλεί κάθε φορά την ίδια έκπληξη. Ρούχα που έμοιαζαν να έχουν πάνω τους μια ιστορία, παρόλο που ήταν ολοκαίνουρια, καθώς ήταν σχεδόν φθαρμένα και απολύτως κανονικά, όπως άλλωστε προστάζει το normcore που σιγά σιγά κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Πλεκτά, δέρμα, μπροκάρ σε γραμμές άλλοτε θηλυκές και άλλοτε πιο boxy, ήταν τα στοιχεία που έκαναν τη συλλογή μοναδική. Η Miuccia έχει πει ότι βρίσκει το άσχημο πιο ενδιαφέρον από το όμορφο και αυτό θέλησε να δείξει παρουσιάζοντας ρούχα τα οποία συχνά έμοιαζαν να είναι άραφα, και συνδυάζονταν με ψηλοτάκουνα clogs. Τελικά βέβαια χάρισε μια περίεργη ομορφιά σε όλα τα σύνολα που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από κανέναν, καθώς συνδύασε τα πιο απλά και συνηθισμένα υλικά, με τα πιο πολυτελή.

Γιατί μας άρεσε: Η απάντηση θα μπορούσε να είναι αυτή: μας άρεσε γιατί ήταν Prada, και δεν θα περιείχε καμία δόση υπερβολής ή brand-λαγνείας. Η Miuccia είναι αυτή που ορίζει τα πράγματα και έχει έναν μαγικό τρόπο να δείχνει κάθε φορά ρούχα μοναδικά που καλύπτουν όλα τα γούστα. Εν προκειμένω το ευφυέστατο «πάντρεμα» του φτωχού με το πλούσιο, δημιούργησαν την πιο ενδιαφέρουσα αντίθεση, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν όρια στο να συνδυάζει κανείς στιλ και υλικά.

Διαβάστε ακόμα:

Μια κοκκινομάλλα, μια καστανή και μια ξανθιά στο «Όλα Παίζουν»

Γράμμα στα κορίτσια που βάφονται πολύ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα