Μια κοκκινομάλλα, μια καστανή και μια ξανθιά στο «Όλα Παίζουν»

Η εκπομπή «Όλα Παίζουν» είναι η νέα προσθήκη του Alpha για την απογευματινή ζώνη. Ενώ λοιπόν όλοι ασχολούνται με το γεγονός πως κάτι νέο γίνεται και το τι να περιμένουμε από το κουαρτέτο Μαγγίρα-Καμηλά-Καινούργιου-Λιανός εμείς στο beauty department αφήνουμε στην άκρη τον άντρα της παρέας και επικεντρωνόμαστε στα κορίτσια.

Είχαμε καιρό να δούμε ένα τόσο τέλειο συνδυασμό …χρωμάτων σε τηλεοπτικό μαγκαζίνο καθώς το «τηλεοπτικό ξανθό» έχει κατακλύσει τις οθόνες μας τόσα χρόνια. Θέλοντας λοιπόν να διαφέρουν από αυτό, τα κορίτσια του «Όλα Παίζουν» και πιο συγκεκριμένα η Μπέττυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά άλλαξαν. Η Μπέττυ έγινε φλογερή κοκκινομάλλα και η Αλέκα έκανε ένα καστανό ομπρέ. Και οι δύο μαζί με τη Κατερίνα Καινούργιου που παρέμεινε ξανθιά (και συμφωνούμε γιατί μας αρέσει έτσι) δημιούργησαν την τέλεια τηλεοπτική, beauty τριάδα: μια κοκκινομάλλα, μια καστανή και μια ξανθιά.

Εννοείται πως τις βρίσκουμε πανέμορφες, υπέροχες και ανυπομονούμε να δούμε την πρεμιέρα της εκπομπής που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 16:00 από τη συχνότητα του Alpha. Εσάς σας άρεσε η αλλαγή; Πείτε μας!

Δείτε ακόμα: 

Throwback Thursday: Γνωρίστε την Elsa Schiaparelli, μία από τις πιο σημαντικές δημιουργούς όλων των εποχών

Milan Fashion Week: Η Gucci συλλογή που θα αγαπήσετε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα