Oh No Anne Hathaway! Η αλλαγή αυτή στα μαλλιά της σίγουρα δεν είναι από τις αγαπημένες μας
Splash News / Ideal Image

Θυμάστε τότε που η Anne Hathaway είχε ξυρίσει το κεφάλι της; Όταν έκοψε αφέλειες; Ή τότε που έβαψε το pixie cut της πλατινέ ξανθό; Το point μας είναι το εξής: η Anne Hathaway τολμάει να παίξει με την εικόνα της, δεν χωρά καμία αμφιβολία για αυτό. Αν και τα τελευταία δύο-τρία χρόνια διατηρούσε τα μαλλιά της σε ένα σχετικά μακρύ μήκος και σε καστανή απόχρωση κοντά στη φυσική της, το καλοκαίρι του 2018 ήρθε η στιγμή να αλλάξει ξανά look.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Δεν θα πούμε ψέματα, η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της δεν μας αρέσει, κυρίως επειδή την κάνει σχεδόν αγνώριστη. Γιατί η Anne Hathaway με μελί-ξανθά μαλλιά δεν είναι η Anne που αγαπάμε. Η πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της αναδεικνύεται με τις πιο σκούρες, καστανές αποχρώσεις, ενώ κάνουν και τα μεγάλα, καστανά μάτια της να λάμπουν.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Οι φωτογραφίες που την δείχνουν με το νέο look στα μαλλιά πάντως είναι από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας για το Netflix, The Last Thing He Wanted, οπότε φανταζόμαστε και θέλουμε να ελπίζουμε πως μόλις ολοκληρωθούν θα επιστρέψει στο κλασικό της χρώμα.

Εσάς πώς σας φαίνεται με το νέο της hairlook;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα