Ο σεφ στο Nixon bar-restaurant μας αποκαλύπτει την ωραιότερη συνταγή για αυγά Benedict με μπέικον

Ο σεφ στο Nixon bar-restaurant, μας αποκαλύπτει τις μυστικές συνταγές που έκαναν τα αυγά του διάσημα κι εμάς λάτρεις τους.   Αυγά Benedict με Μπέικον  ΥΛΙΚΑ 2 αυγά 2 φέτες μπέικον 1 English muffin Για τη σος oλαντέζ 2 κρόκους αυγού 1 σφηνάκι λεμόνι 1 σφηνάκι νερό 250 γραμμ. βούτυρο AVGA POSE, BACON, NIXONΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε νερό, αλάτι και ξίδι σε ένα κατσαρολάκι και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε και ρίχνουμε τα αυγά χωρίς να βράζει το νερό. Τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το ασπράδι, και με τη βοήθεια μιας τρυπητής κουτάλας τα αφαιρούμε από το κατσαρολάκι. Σε ένα τηγάνι ψήνουμε το μπέικον και ζεσταίνουμε το ψωμάκι. Για να κάνουμε την ολαντέζ, τοποθετούμε ένα μπολ πάνω στο κατσαρολάκι με το νερό που σιγοβράζει και ρίχνουμε τους κρόκους, το λεμόνι και το νερό. Με έναν αυγοδάρτη χτυπάμε καλά το μείγμα μέχρι να αφρατέψει. Παράλληλα, έχουμε λιώσει το βούτυρο και το έχουμε αφήσει να κάτσει, έτσι ώστε να ξεχωρίσει το γάλα από το καθαρό βούτυρο. Ρίχνουμε το καθαρό βούτυρο σιγά σιγά στο μείγμα, ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε πάνω στο ψωμάκι το μπέικον, τα αυγά ποσέ και τη σος oλαντέζ. Δείτε κι άλλες συνταγές στο νέο InStyle που κυκλοφορεί.]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα