Ο καθρέφτης που φτιάχτηκε για να βγάζει selfies (true story)

 

Και όμως αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και αυτό. Βλέπετε, ένα από τα μείζονα προβλήματα όταν πας να τραβήξεις μια selfie (και όπως απέδειξε και η Ellen DeGeneres με την πλέον διάσημη Οσκαρική selfie) είναι το μάκρος του χεριού σου.

Τη λύση αποφάσισε να δώσει το S.E.L.F.I.E ή αλλιώς “The Self Enhancing Live Feed Image Engine,” ένας καθρέφτης διπλής όψης που σε φωτογραφίζει αυτόματα και μετά ανεβάζει τη φωτογραφία σου στο Twitter. 

Πρόκειται για ένα project του digital agency iStrategyLabs, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελείται από ένα μίνι Mac κρυμμένο πίσω από τον καθρέφτη, μια webcam και φωτάκια LED ενσωματωμένα πάνω στον καθρέφτη.

Το πρόγραμμα αναγνώρισης προσώπων του Mac σε αναγνωρίζει με του που σταθείς και ποζάρεις μπροστά στον καθρέφτη και έτσι ξεκινάει αυτόματα τη διαδικασία της φωτογράφισης, ενώ τα φωτάκια LED σε ειδοποιούν με countdown για το πότε ακριβώς θα τραβηχτεί η φωτογραφία.

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη της selfie, το πρόγραμμα τοποθετεί πάνω στην φωτογραφία το προσωπικό σου logo και το κάνει share στο Twitter.

Παρόλο που για την ώρα το S.E.L.F.I.E. αποτελεί απλά ένα πείραμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το iStrategyLabs και να αποκτήσετε τον δικό σας selfie καθρέφτη. Αν μη τι άλλο θα γλιτώσει πολύ κόσμο, από πολύ κόπο.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Alexander Wang for H&M: Η νέα συνεργασία μόλις ανακοινώθηκε 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα