How to: Ο Δημήτρης Σταματίου μας εξηγεί πώς θα αντιγράψουμε τα έντονα μάτια της Αγγελικής Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη ανήκει στις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz, και πρόσφατα έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Εκτός απο τις εκρηκτικές της αναλογίες (που παρέμειναν αναλοίωτες ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη), το πιο δυνατό σημείο της εμφάνισής της είναι τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια της, τα οποία συνηθίζει να τονίζει με πολύ όμορφο τρόπο.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Σταματίου, ο οποίος επιμελείται το look της αγαπητής τραγουδίστριας κι εκείνος μας εξήγησε τη διαδικασία stepbystep:

«Για να δημιουργήσουμε το έντονο smokey μακιγιάζ της Αγγελικής, ξεκινάμε απλώνοντας μια καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο καθώς και στη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Συνεχίζουμε με ένα μαλακό μαύρο μολύβι, το οποίο εφαρμόζουμε στο εσωτερικό του ματιού αλλά και στην εξωτερική γωνία, δημιουργώντας μια παχιά γραμμή προς την άκρη. Με την ίδια καφέ σκιά που χρησιμοποιήσαμε στην αρχή, σβήνουμε το μολύβι ώστε να δημιουργήσουμε ένα απαλό ντεγκραντάρισμα που θα κάνει το μάτι να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο, χωρίς να κόβεται απότομα. Είναι σημαντικό να σβήσουμε πολύ καλά, ενώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μια σκιά σε πιο μπορντό τόνο, την οποία θα εφαρμόσουμε στην κόγχη του ματιού (τη λεγόμενη «μπανάνα»), σβήνοντας προς τα έξω για μεγαλύτερη έμφαση. Απαραίτητη λεπτομέρεια είναι μια μάσκαρα σε έντονο μαύρο χρώμα, την οποία θα περάσουμε δυο φορές, προσεκτικά για να μη δημιουργηθούν κόμποι, ώστε να κάνουμε το βλέμμα ακόμα πιο έντονο και μυστηριώδες».

Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ, είναι σημαντικό να βγει δροσερό και φρέσκο, καθώς διανύουμε το καυτό καλοκαίρι. «Για να ισορροπήσουμε τα έντονο μακιγιάζ των ματιών, στα χείλη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κραγιόν σε ψυχρό ροζ τόνο – η Αγγελική αγαπά ιδιαίτερα το Snob της MAC, ενώ για τη βάση του προσώπου μπορούμε να αναμείξουμε λίγο υγρό μπρόνζερ με το φον ντε τεν, για ένα πιο καλοκαιρινό look. Ολοκληρώνουμε με λίγες γυαλάδες στο κόκαλο των ζυγωματικών».

Δείτε ακόμα:
Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Σταματίου μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ομορφιάς της Αγγελικής Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Σταματίου μας αποκαλύπτει πώς θα αποφύγουμε το βασικό λάθος του ανοιξιάτικου μακιγιάζ
Ο Δημήτρης Σταματίου μας αποκαλύπτει τα tips των διάσημων stars για τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα