NYFW report: Το goth μανικιούρ της Lorde κατέλαβε την πασαρέλα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τη dark εμφάνιση της Lorde στη σκηνή των Grammy Awards και το ρίγος που νιώσαμε να μας διαπερνά στη θέα του «καρβουνιασμένου» μανικιούρ της.

To trend των dip-dye δαχτύλων έκανε τη 17χρονη τραγουδίστρια να γίνει θέμα συζήτησης εκείνη τη βραδιά, επομένως ήταν θέμα χρόνου μέχρι να το δούμε να εισβάλλει και στον χώρο της μόδας. Έτσι, κατά τη διάρκεια του show του οίκου Thom Browne, στο πλαίσιο της New York Fashion Week, τα ακροδάχτυλα βουτηγμένα σε dip-dye βαφή έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, προσδίδοντας έναν σκοτεινό τόνο στα σύνολα που παρουσίασε ο οίκος.

Το μανικιούρ των μοντέλων δημιουργήθηκε βουτώντας τα δάχτυλά τους σε μια ακρυλική βαφή με βάση το νερό, στην απόχρωση του κάρβουνου, ενώ ήταν το ιδανικό φινίρισμα στο θέμα της συλλογής, που δεν ήταν άλλο από τις «σατανικές καλόγριες».

Και μπορεί σε events τέτοιου τύπου αυτά τα νύχια να δείχνουν, αν μη τι άλλο,  εντυπωσιακά, ελπίζουμε όμως να μην καθιερωθούν ως trend, παρά την ευκολία που απαιτεί η δημιουργία τους.

Δείτε ακόμα: Αυτοκόλλητα κραγιόν ή αλλιώς… Violent Lips

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα