Η Nicole Scherzinger υπογράφει την πρώτη της κολεξιόν ρούχων

Πρώην frontwoman των Pussycat Dolls, νικήτρια του Dancing with the Stars, κριτής του βρετανικού X Factor. Η πολυάσχολη Nicole Scherzinger, με τη μελωδική φωνή και τις εκρηκτικές αναλογίες, αποφάσισε να μας αποκαλύψει ένα ακόμα ταλέντο της.

Η 35χρονη performer εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της μόδας, σχεδιάζοντας την πρώτη της συλλογή ρούχων για το γνωστό βρετανικό eshop Missguided. Η αγάπη της Nicole για τη μόδα ήταν ανέκαθεν γνωστή, με την ίδια να δηλώνει στο παρελθόν ότι μια σειρά ρούχων ήταν αυτό που πάντα ονειρευόταν, περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες και τη σωστή συνεργασία να βρεθεί στον δρόμο της. Έτσι λοιπόν, επέλεξε το brand  Missguided, καθώς όπως δηλώνει η ίδια: «Μου αρέσει γιατί πρόκειται για ένα high street διαδικτυακό  brand, το οποίο είναι προσιτό, με ρούχα που πάντοτε μου ταίριαζαν και το να σχεδιάζω για αυτό μου φαίνεται πλέον ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό».

Ενθουσιασμένη με τον νέο της ρόλο, δεν ανήκει στις celebrities που απλά αποσκοπούν στο να δουν το όνομά τους στο καρτελάκι ενός ρούχου, αντίθετα εχει ενεργή συμμετοχή στην όλη διαδικασία. H ίδια η Nicole ασχολήθηκε ψάχνοντας τα trends που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στον χώρο της μόδας και προσπάθησε να βρει τον καλύτερο τρόπο ώστε να τα προσαρμόσει στο δικό της στυλ και να σχεδιάσει με βάση αυτά τα δεδομένα.

Τα ρούχα με την υπογραφή της θα χαρακτηρίζονται από πολλά κοψίματα, λεπτομέρειες από δίχτυ και tops αθλητικού τύπου με αποκαλυπτική πλάτη αλλά και πιο elegant κομμάτια. «Θέλω τα σχέδιά μου να έχουν πολύ καθαρές, δυνατές γραμμές αλλά ταυτόχρονα να είναι θηλυκά και κατάλληλα για τη ζωή μέσα στην πόλη» εξηγεί η ίδια.

nicole-missguided

Αν λοιπόν ανυπομονείτε και εσείς να δείτε (και να ψωνίσετε) το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το επίσημο site του brand στις 11 Μαρτίου. Για τις πιο ανυπόμονες μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν εγγραφή στο site ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση μία μέρα νωρίτερα. Με τις τιμές να κυμαίνονται από 15 έως 50 βρετανκές λίρες και με πρόσωπό/δημιουργό της σειράς τη Nicole, η συγκεκριμένη συλλογή προβλέπεται να γίνεται ανάρπαστη, δε νομίζετε;

Δείτε ακόμα: Για ποιο brand θα δούμε τον Pharrell Williams σε ρόλο σχεδιαστή μόδας;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα