Για ποιο brand θα δούμε τον Pharrell Williams σε ρόλο σχεδιαστή μόδας;

 

Στη λίστα με τις celebrity συνεργασίες της γιαπωνέζικης hight street αλυσίδας ρούχων Uniqlo έρχεται να προστεθεί το όνομα του Pharrell Williams.

O αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και rapper πρόκειται να αποκτήσει και την ιδιότητα του fashion designer για μια ακόμη φορά, καθώς συμφώνησε το σχεδιασμό και την κυκλοφορία μιας Uniqlo συλλογής σε συνεργασία με τη δημιουργική του κολεκτίβα I Am Other. Η σειρά θα περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία t-shirts και καπέλα, ενώ θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Απριλίου.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ μουσικός και παραγωγός θα πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια της συλλογής, αλλά και στο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο θα περιλαμβάνει κάποιο κομμάτι από το νέο album του Pharrell, GIRL.

Η συνεργασία θα αποτελέσει μέρος της σειράς tshirt UT της Uniqlo, η οποία αλλάζει φέτος μορφή και στο εξής θα είναι γνωστή ως The New Model T.

Η μοναδική συλλογή του Pharrell για τη Uniqlo θα είναι διαθέσιμη προς αγορά από τα μέσα Απριλίου σε 14 διαφορετικές χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και η Αγγλία.

 

Διαβάστε επίσης: Pharrell Williams: 32 χιλιάδες ευρώ πωλήθηκε το Vivienne Westwood καπέλο του

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα