Το πιο γλυκό μωρό του Hollywood επισκέπτεται για πρώτη φορά τη μαμά του στη δουλειά


Ο δύο μηνών γιος της Rachel Zoe, Kai, επισκέφτηκε τη μαμά του στη δουλειά την προηγούμενη Τρίτη και οι γλυκές του φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Η Rachel Zoe δημοσιοποίησε το γεγονός με μια φωτογραφία στο προσωπικό της Instagram, γράφοντας «Η πρώτη επίσκεψη του Kaius στο γραφείο.. και φυσικά λάτρεψε το Team Zoe #nofilterneeded #toocuteforwords #angel #kaiusjagger.»

Και πράγματι, οι συνεργάτιδες της γνωστής στυλίστριας φαίνεται πως λάτρεψαν τη γνωριμία με τον μικρό Kai, καθώς δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται αγκαλιά του. Σε μια άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε η Rachel έγραψε «Δείτε τι συνέβη την πρώτη μέρα του Kaius Jagger στη δουλειά με την @kendallelisec #instantlove #toocuteforwords #workingmom.»

rachel zoe baby

Η μητρότητα φαίνεται να αποτελεί την προτεραιότητα της Rachel Zoe αυτή τη στιγμή, και για αυτό αποφάσισε να ακυρώσει το show της τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια της New York Fashion Week. Η ίδια υποστήριξε πως «Ενώ ανυπομονώ για την New York Fashion Week κάθε σεζόν, αυτή τη φορά πήρα τη δύσκολη απόφαση να μετακινήσω το show της 13ης Φεβρουαρίου σε αργότερη ημερομηνία στο Los Angeles. Καθότι νέα μητέρα, ο νεογέννητος γιους μου είναι πολύ μικρός για να ταξιδέψει μαζί μου, και αδυνατώ να τον αφήσω μόνο του για το χρονικό διάστημα που απαιτείται προκειμένου να προετοιμαστώ αξιοπρεπώς για το show της Νέας Υόρκης.»

Η Rachel Zoe πέραν από σχεδιάστρια μόδας, αποτελεί και μια από τις πιο γνωστές στυλίστριες στο Hollywood και ήταν υπεύθυνη για τις εμφανίσεις της Jennifer Lawrence και Jennifer Garner στα φετινά Όσκαρ. O Kaius είναι ο δεύτερος γιος της, καθώς έχει και τον 3χρονο Skyler μαζί με το σύζυγό της Rodger Berman.