Νέος έρωτας στην πόλη: Η Cara Delevingne και η Michelle Rodriguez παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι

Ίσως ήταν περιττό να επιβεβαιώσουν η Cara Delevingne και η Michelle Rodriguez την ερωτική τους σχέση και αυτό διότι οι διαχυτικές εμφανίσεις τους και οι ταιριαστές ενδυματολογικές τους επιλογές τις τελευταίες έξι εβδομάδες τα έχουν πει όλα.  Η πριγκίπισσα της πασαρέλας που ακούει στο όνομα Cara βρήκε τον πρίγκιπα ή καλύτερα… τον έρωτα, στο πρόσωπο της σταρ του «Fast & Furious», Michelle. Τη σχέση έκανε γνωστή η 35χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό.  «Εξελίσσεται πολύ ωραία η σχέση. Είναι τόσο cool η Cara. Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε πίστευα  πως ήταν απλά καταπληκτική και πως θα περνούσαμε τέλεια οι δυο μας. Είναι όμως πραγματικά σκληρή. Δεν θα ήθελες με τίποτα να τα «βάλεις» μαζί της».

Φαίνεται λοιπόν πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά μεταξύ τους καθώς φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως η Cara ζήτησε ήδη από την σύντροφό της να μείνουν μαζί -αφού πάρει πρώτα φυσικά η Michelle την έγκριση από τους γονείς. Οι δυο τους θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό τον περασμένο μήνα σε αγώνα basketball στην Νέα Υόρκη να ερωτοτροπεί σαν να μην υπάρχει αύριο.

Εντωμεταξύ η 21χρονη καλλονή τη Δευτέρα «έγραψε ιστορία» όταν βρέθηκε να μαγνητοσκοπεί το πρώτο live video που έχει γίνει ποτέ στην πασαρέλα «περπατώντας» για λογαριασμό του Giles Deacon.

Διαβάστε ακόμη:

Video: Η νέα καμπάνια Mulberry με πρωταγωνίστρια την Cara Delevigne

Just in: Δείτε τη συλλογή της Cara Delevingne για τον οίκο Mulberry

Cara Delevingne: Το Νο1 μοντέλο του Πλανήτη έχει ανασφάλειες

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα