Νάντια Μπουλέ: Η απάντηση της στα δημοσιεύματα

Το Peoplegreece.com μας πληροφορεί για την αντίδραση της Νάντιας Μπουλέ στα τελευταία δημοσιεύματα.

Η Νάντια Μπουλέ, από την Τετάρτη το βράδυ που έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης«Κρίμα που είναι πόρνη» στο θέατρο Χώρα, έγινε αυτόματα το Νο1 θέμα της εγχώριας show biz.

Όχι για κάποια δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους η οποία σχολιάστηκε έντονα, αλλά λόγω της διαφορετικής εμφάνισής της. Δεν αναφερόμαστε στο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο είχε αποχωριστεί για τις ανάγκες του ρόλου της στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν, αλλά για τα λίγα παραπάνω κιλά που φαινόταν πως έχει πάρει -η αλήθεια είναι πως όλα οφείλονταν στην λάθος επιλογή ρούχων που είχε κάνει.

boule

Το γεγονός αυτό μάλιστα πολλοί έφτασαν σε σημείο να το κανιβαλίσουν. Στην αρχή η ίδια, έδωσε την απάντησή της στο θέμα αυτό, γεμάτη χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Χρησιμοποιώντας το προφίλ της στο twitter, έγραψε: «Απ’ ότι έμαθα σήμερα ετοιμάζομαι για το ρόλο της Miss Piggy».

nantia boule

Επειδή όμως δεν έμπαινε μια τελεία και συνεχιζόταν η αναπαραγωγή του, η πολυτάλαντη Νάντια ξέσπασε στα social media.

«Δεν με απασχολεί καθόλου αν γράφεται ότι πήρα κιλά, δεν με απασχολεί καθόλου αν όντως κάποια στιγμή τα πάρω, αλλά η χυδαιότητα στα δημοσιεύματα είναι κάτι που δύσκολα χωνεύεται. Με αφορμή αυτήν την πραγματικά κακή φωτό που κυκλοφόρησε και όλο το γύρω σούσουρο, αναρωτήθηκα κι εγώ πώς βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας και κυρίως τις γυναίκες. Δυστυχώς για κάποιους που φαίνεται ότι περίμεναν στη γωνία, δεν πήρα κιλά, αλλά φαίνεται πως έστω μια κακή φωτογραφική λήψη με λάθος ρούχο ήταν αρκετή ώστε να ξεφορτώσουν όλη τους την κακία. Η οποία προφανώς δεν περιορίζεται σε εμένα, αλλά σε όλες τις γυναίκες που τολμούν να αλλάξουν βάρος και να μη ταιριάζουν στην εικόνα που έχει αποφασιστεί από τους άλλους ως σωστή. Αν χάσεις βάρος, μάλλον έχεις ανορεξία, αν βάλεις λίγα κιλά, μάλλον έχεις ψυχολογικά γιατί σε παράτησε ο φίλος σου ή γιατί δεν κάνεις τηλεόραση. Για το καλό όλων μας, ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τους γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και λιγότερο μένος. Και ας καταναλώσουμε την ενέργειά μας στο να σκεφτούμε τις επιλογές που έχουμε σε κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές μας σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Καλή ψήφο.

ΥΓ: το χαμόγελο πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, όπως ακριβώς αυτός είναι», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Το κείμενό της αυτό μάλιστα το συνόδευσε με την παρακάτω selfie, στην οποία διακρίνονται οι τέλειοι κοιλιακοί της:

nantia mpoule

Λίγο μετά ο καλός της φίλος, Άρης Καβατζίκης, έγραψε τα εξής στο Instagram: «Είμαι πραγματικά υπερήφανος που είναι φίλη μου. Είμαι υπερήφανος που συνεργαστήκαμε τρία χρόνια και νιώθαμε σαν αδέρφια χωρίς ίχνος ανταγωνισμού. Είμαι υπερήφανος που δεν είναι τηλεοπτικό τσακλοκούδυνο, αλλά γυναίκα με προσωπικότητα. Είμαι υπερήφανος για τη μόρφωση και την κουλτούρα της. Σήμερα, μιλώντας η ίδια στο Instagram αναγνωρίζω πως η φτήνια των media δεν την πτοεί. Νάντια σε αγαπάω. U r one of a kind!».

nantia mpoule kavatzikis

Διαβάστε ακόμα:

Νάντια Μπουλέ: Η απάντησή της στα σχόλια για τα παραπανίσια κιλά

Ποιο γνωστό πρόσωπο δήλωσε: «Δεν έχω πρόβλημα να χουφτώνω την Νάντια Μπουλέ»

Νάντια Μπουλέ: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απαρνηθώ την τηλεόραση»

Νάντια Μπουλέ: «Μου είχε πει ο Ουγγαρέζος να κάνουμε μαζί εκπομπή»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα