Μακιγιάζ

Nail the Nudes: Το πιο όμορφο, γεωμετρικό μανικιούρ από τον Tom Bachik και τη L’ Oreal Paris

Τα γεωμετρικά σχέδια: Hot! Τα nude βερνίκια: Hot! Ο συνδυασμός τους… Super hot!

Χριστίνα Χρόνη

Χριστίνα Χρόνη

nail the nudes nude geometric

Ο Tom Bachik είναι ο man-ικιουρίστας, επίσημος nail expert της L’ Oreal Paris και nail artist των σταρ (Jennifer Lopez, Zooey Deschanel και πολλές άλλες). Τον παρακολουθούμε στενά (βρείτε τον κι εσείς στο Instagram με ένα κλικ εδώ) γιατί τα tips του είναι κάτι παραπάνω από ιδιοφυή και μας έχει βοηθήσει να δημιουργήσουμε μανικιούρ που πιστεύαμε πως είναι αδύνατον να καταφέρουν τα αδέξια χέρια μας.

nail the nudes shadesΑυτή τη φορά ανακαλύψαμε ένα απίθανο tutorial για το πιο όμορφο, γεωμετρικό, Nude μανικιούρ που έχουμε δει ποτέ. Επιστρατεύσαμε λοιπόν τα αγαπημένα μας βερνίκια Color Riche της L’ Oreal Paris και το σελοτέιπ μας και το προσπαθήσαμε. Ναι, καλά το μαντέψατε, το πετύχαμε με την πρώτη φορά γιατί είναι παν-εύ-κο-λο. Τι χρειαζόμαστε το σελοτέιπ; Είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το γεωμετρικό σχέδιο.

Δείτε παρακάτω το video, τολμήστε να «Nail the Nudes» και στείλτε μας τις φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα ή ανεβάστε τις στο Instagram με hashtag #instylenailedit! Ανυπομονούμε.

Δείτε ακόμα:
Tom Bachik: Ο man-ικιουρίστας
Κάνει comeback: H επιστροφή του πορτοκαλί
Video: Color splash νύχια από τη L’ Oreal και τον Tom Bachik
Το InStyle έρχεται εντελώς δωρεάν στο iPad!

Χριστίνα Χρόνη

VIDEO: Nail the Nudes με τον Tom Bachik