Κάνει comeback: H επιστροφή του πορτοκαλί

Το πορτοκαλί φέτος έκανε το πιο δυναμικό comeback στις πασαρέλες τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ. Τα πορτοκαλί χείλη κυριάρχησαν στο πρόσωπο ενώ στα νύχια, η δροσερή απόχρωση έκλεψε την παράσταση. Η L’ Oreal Paris, φυσικά δεν θα μπορούσε να απέχει από το πιο hot trend της σεζόν κι έτσι, σε συνεργασία με τον official nail artist και nail artist  των σταρ Tom Bachik, μας προτείνουν την πιο hot απόχρωση: το Color Riche No 874.


Οι προτάσεις του όμως δεν μένουν εκεί. Ναι, το λιτό πορτοκαλί μανικιούρ και πεντικιούρ είναι super chic και ότι πρέπει για να τονίσει το μαυρισμένο μας δέρμα αλλά ο Tom φημίζεται για τα σχέδια του. Έτσι λοιπόν μας προτείνουν να συνδυάσουμε το πορτοκαλί με το χρυσό και να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά αλλά πανεύκολα σχέδια στα νύχια. Πως θα καταφέρετε αυτό το μισό-μισό σχέδιο;

i pistrofi tou portokali suggestions2


Βήμα 1:
Περάστε είτε το χρυσό είτε το πορτοκαλί βερνίκι από όλο το νύχι και περιμένετε να στεγνώσει εντελώς.

Βήμα 2: Καλύψτε τη μισή επιφάνεια του νυχιού με ένα κομμάτι σελοτέιπ και περάστε από πάνω το δεύτερο χρώμα. Περιμένετε να στεγνώσει και απλά αφαιρέστε το σελοτέιπ. Ναι, τόσο απλά.

i pistrofi tou portokali suggestions
Όσο για τη διάρκεια του μανικιούρ σας… τα βερνίκια Color Riche της L’ Oreal Paris 4,50€ είναι τα πρώτα με τεχνολογία gel πράγμα που σημαίνει ότι εξασφαλίζουν λαμπερό χρώμα για τουλάχιστον 10 ημερες. Τέλειο!

Δείτε ακόμα:
Οδηγίες για το πιο hot trend της νέας σεζόν: Τα πορτοκαλί χείλη της άνοιξης
So Fresh: Αγαπημένα προϊόντα που μυρίζουν πορτοκάλι
Το πορτοκαλί κραγιόν της Emmy Rossum

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα