Μόλις αποκαλύφθηκε ποιος θα συνοδεύσει τη Meghan Markle στην εκκλησία

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μόνο μέχρι τον πιο πολυσυζητημένο γάμο των τελευταίων χρόνων. Αύριο, στις 19 Μαΐου, ο Πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Meghan Markle και φυσικά όλοι έχουν στραμμένα τα βλέμματα πάνω στο ζευγάρι που σε λίγες ώρες θα είναι και επίσημα αντρόγυνο. Από την πρώτη στιγμή που υπήρχαν υποψίες πως οι δυο τους έχουν σχέση φωτογράφοι και δημοσιογράφοι προσπαθούν να «κλέψουν» ένα στιγμιότυπο και μια πληροφορία που αφορά στην κοινή τους ζωή, και σε κάποιες περιπτώσεις τα έχουν καταφέρει, παρόλο που τόσο το Παλάτι, όσο και το ίδιο το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει κάποια πράγματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλές συζητήσεις μάλιστα έχει προκαλέσει και η οικογένεια της Meghan Markle. Η μέλλουσα πριγκίπισσα έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια, με τα οποία δε φαίνεται να έχει και την καλύτερη σχέση και δε θα βρεθούν στον γάμο, κάτι που επίσης δε θα κάνει και ο πατέρας της, καθώς, όπως έχει μαθευτεί, υπέστη έμφραγμα που έκανε την ανάγκη ενός χειρουργείου επιτακτική. Τελικά λοιπόν στον γάμο θα παρευρεθεί μόνο η μητέρα της Meghan, η οποία θα φορέσει, από ότι ξέρουμε, μια Burberry δημιουργία. Εφόσον λοιπόν ο πατέρας της θα είναι απών, όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει και θα παραδώσει τελικά τη Meghan στον Harry. Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Kensington αυτός που θα περπατήσει μαζί με τη Meghan θα είναι ο Κάρολος. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Παλατιού ανέφερε ότι «Η δεσποινίς Meghan Markle ζήτησε από την αυτού εξοχότητά του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, να τη συνοδεύσει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την ημέρα του γάμου της. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι ευτυχής που θα μπορέσει να καλωσορίσει τη δεσπονίδα Markle στη βασιλική οικογένεια με αυτό τον τρόπο».

meghan

Μπορεί να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της, φαίνεται όμως πως η Meghan έχει ήδη αναπτύξει πολύ ισχυρούς δεσμούς με τον πεθερό της αλλά και με τη βασιλική οικογένεια γενικότερα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα