Νέα

Μόλις ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία των H&M

Εμείς έχουμε ενθουσιαστεί. 

 

Πέννυ Καρακάση

hm homepage imageΔεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για κάποια νέα συνεργασία των H&M. Το σουηδικό brand μας έχει συνηθίσει σε αυτές και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πολύ, ανακοινώνεται και μία. Φέτος λοιπόν ο οίκος με τον οποίο θα συνεργαστεί η H&M είναι ο Moschino και το μεγάλο μυστικό αποκαλύφθηκε και από τις δύο πλευρές στο Coachella σε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο μάλιστα ήταν και η Gigi Hadid, που πόζαρε μαζί με τον Jeremy Scott σε πολλά στιγμιότυπα.

hm moschino

Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν το θυμούνται, ο Jeremy Scott βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Moschino και είναι αυτός που έχει βοηθήσει τον Οίκο να ανέβει πολύ σημαντικά στις προτιμήσεις των fashionistas σε όλο τον κόσμο. Η ποπ αισθητική του, τα τολμηρά πολλές φορές σχέδιά του αλλά και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που τον έχουν κάνει έναν από τους πιο δημοφιλείς, σύγχρονους δημιουργούς.

«Η συνεργασία μου με την Adidas έχει τελειώσει εδώ και καιρό και δυστυχώς δεν είχα άλλον τρόπο να δώσω κάτι στο ευρύ κοινό. Αυτή η νέα συνεργασία με κάνει να νιώθω ότι έχω και πάλι κάτι να δώσω. Πολλοί νέοι αγαπούν τα ρούχα μου και γι’ αυτόν τον λόγο φτιάχνουμε διάφορα μικροπράγματα, όπως για παράδειγμα θήκες κινητών. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ και πάλι να φτιάξω για το κοινό μου κάτι που είναι πιο προσιτό» ανέφερε ο Jeremy Scott σχετικά με τη συνεργασία του με τα H&M.

Προς το παρόν δεν έχουμε δει παρά μόνο μερικά looks από τη συλλογή που θα είναι διαθέσιμη στις 8 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online, αλλά ήδη ξέρουμε κάποια πράγματα. Η collection ονομάζεται Moschino [tv] H&M και θα περιλαμβάνει κομμάτια τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, με τιμές που θα κυμαίνονται μεταξύ 20 και 300 ευρώ. Το ασημί παρκά-φόρεμα που βλέπετε και στην εικόνα θα γίνει σίγουρα ένα από τα best sellers ενώ παράλληλα ο Scott αποκάλυψε ότι το CD print είναι κάτι που δανείστηκε από το αρχείο του Franco Moschino. Τα γυναικεία κομμάτια όπως αποκάλυψε η Ann-Sofie Johansson της H&M θα είναι περίπου 45 ενώ τα ανδρικά 20 και επιπλέον θα υπάρχουν και αξεσουάρ και για τα δύο φύλα, μεταξύ των οποίων και ένα (που δεν ξέρουμε ακόμα τι είναι) που είναι εμπνευσμένο από τη biker jacket-bag του Οίκου, που ήταν ένα από τα best sellers των τελευταίων ετών.

Εμείς πάντως ανυπομονούμε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Πέννυ Καρακάση