Miranda Kerr: Το κορυφαίο μοντέλο διασκευάζει Elvis Presley

Η Miranda Kerr επεκτίνεται. Η 30χρονη εκτός από κορυφαίο μοντέλο, επιχειρηματίας και μητέρα ενός γλυκήτατου αγοριού, τώρα δοκιμάζει και τις δυνατότητές της στο τραγούδι καθώς ηχογράφησε ένα πασίγνωστο τραγούδι του Elvis Presley μαζί με τον ιρλανδικής καταγωγής χορευτή και τραγουδιστή Bobby Fox.

«Έπεισα την @mirandakerr να ηχογραφήσει ένα τραγούδι μαζί μου στα πλαίσια του νέου μου άλμπουμ»έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Fox. Επιπλέον, μοιράστηκε και μία φωτογραφία στο Instagram την ώρα που ποζάρει χαμογελαστός μαζί με την καλλονή.

Πρόκειται για το τραγούδι «You’re The Boss» που γράφτηκε από τους Jerry Leiber και Mike Stoller στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Να θυμίσουμε πως η Kerr, παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πως έκανε αυτό το νέο βήμα για δική της ευχαρίστηση και μόνο. ενώ εκπρόσωπος του ιρλανδού τραγουδιστή δήλωσε για εκείνη: «Δεν πήρε τον εαυτό της στα σοβαρά. Ενσάρκωσε απλώς έναν ρόλο». Το μοντέλο στο παρελθόν είχε αποδείξει τα φωνητικά της ταλέντα σε ιαπωνική διαφήμηση για λογαριασμό της Lipton Ice tea.

Το single θα είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσετε από το  iTunes στις 14 Μαρτίου, αλλά στο μεταξύ θυμηθείτε την αυθεντική -πρώτη εκτέλεση του Presley.

Διαβάστε ακόμη:

Roberto Cavalli: Γιατί αρνείται να ντύσει τις σταρ για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ

American Hustle: 5 + 1 λόγοι για τους οποίους δικαιούται να κερδίσει το Όσκαρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα