Η Miley Cyrus μας έδειξε την …girly πλευρά της

Μπορούμε να την πούμε wild child, διαταραγμένη προσωπικότητα, raging νεαρή με ορμόνες στο κόκκινο, ιδιοφυία στο marketing ή απλά μπορούμε να κρατήσουμε τη σιωπή μας όσον αφορά τη Miley. Θα κρατήσουμε τη σιωπή και τη γνώμη μας για τον εαυτό μας όμως επειδή σας μιλάμε από το beauty department δεν θα κρατήσουμε τη σιωπή μας για το χτένισμα με το οποίο την είδαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Επιδερμίδα φρέσκια όπως αρμόζει στην ηλικία της, αμακιγιάριστη, με πολύχρωμο τοπ και δύο πλατινέ κοτσιδάκια με κορδέλες. Είναι προφανές ότι η Miley αυτό το Σαββατοκύριακο αποφάσισε όχι να μας δείξει την girly πλευρά της αλλά να τη χλευάσει δημόσια όμως μας έβαλε σε σκέψεις.

miley cyrus kotsidakia gialia

Είναι τόσο όμορφη με αυτά τα μεγάλα μάτια και τη φρεσκάδα της 20χρονης, ακόμα κι αν έχει φορέσει πολυεστερικά κοτσιδάκια που θα φούντωναν αν κάποιος άναβε αναπτήρα σε απόσταση 30 μέτρων. Σκεφτείτε πόσο όμορφη θα ήταν αν είχε όντως πλέξει δύο όμορφα κοτσιδάκια (όπως σας προτείνουμε να κάνετε κι εσείς) σε αληθινά, υγιή, μακριά μαλλιά και τα είχε συνδυάσει με ένα λευκό φανελάκι, δεν ζητάμε πολλά. Ναι, η Miley είναι style icon, daredevil και genius για πολλούς όμως για εμάς είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και –όντας συντηρητικές- θέλουμε να τη δούμε φρεσκαδούρα, όπως όταν τα είχε με τον Liam (τον Hemsworth).

Σε κάθε περίπτωση, είτε μας τρολάρει είτε όχι, είτε τα κοτσιδάκια της κινδυνέουν να φύγουν με το πρώτο αεράκι είτε όχι, η Miley μας αρέσει γιατί είναι από τα προικισμένα κορίτσια που δεν περνάνε απαρατήρητα. Τώρα, το τι κάνει με την προίκα της …δεν είναι δική μας δουλειά.

Δείτε ακόμα:

Miley Cyrus: Γνωρίστε το νέο φίλο της τραγουδίστριας

Miley Cyrus: Η selfie φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται

Miley Cyrus: Νόμιζε ότι θα πέθαινε χωρίς ένα αγόρι στη ζωή της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα