Νέα

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε μια δερμάτινη τσάντα από το luxury brand «Park House»

Πάρτε τώρα μέρος στο διαγωνισμό.

InStyle.gr

parkhouse diagonismos homepage 600 X 600

Η Park House είναι ένα brand με δερμάτινες τσάντες που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από Έλληνες τεχνίτες. Είναι διαχρονικές, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και απευθύνονται σε σύγχρονες γυναίκες όλων των ηλικιών. Κάθε είδος της Park House μετουσιώνει την έννοια του cool luxury και του timeless minimal chic με τον πλέον εύστοχο τρόπο. Εδώ το fashion item είναι προϊόν σκέψης και κομψότητας που δεν αφορά μια σεζόν, αλλά μια ζωή.

Όλες οι συλλογές της Park House δίνουν έμφαση στην εργονομία και την πρακτικότητα: τα μεγέθη και τα σχήματα είναι εύκολα και προσαρμόζονται στην καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας, το βάρος τους είναι απαραίτητα ελαφρύ προκειμένου να προσφέρουν άνεση, ενώ το εσωτερικό τους εξασφαλίζει χώρο για όλα τα απαραίτητα.

InStyle_600x600

Η χρωματική παλέτα κινείται πάντα σε γήινους τόνους. Δεν λείπει από καμία συλλογή το γκρι, το μαύρο και το μπεζ, που είναι και τα βασικά χρώματα του brand. Όσο για τις έντονες αντιθέσεις που δημιουργούνται μέσα από τις λεπτομέρειες, υπάρχουν για να δίνουν μια ζωηρή νότα και για να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Οι εμπνεύστριες και ιδιοκτήτριες του brand, Φαίδρα Κατσάμπα και Γιασεμή Πέρου, είχαν πάντα ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα και το στιλ. Η βασική επιθυμία τους πριν τη δημιουργία της Park House ήταν να φτιάξουν τις τσάντες που οι ίδιες θα θέλανε να κρατάνε. Έχοντας γερές βάσεις (η Φαίδρα είναι ενδυματολόγος και η Γιασεμή αρχιτέκτονας) ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργούν στην Ελλάδα, τσάντες από καλό Ιταλικό δέρμα, τσάντες με στιλ και έξυπνο σχεδιασμό, τσάντες που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Το InStyle.gr σε συνεργασία με την Park house σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία τσάντα από την τελευταία συλλογή του brand. Κάντε like στη σελίδα του brand στο Facebook, ακολουθείστε το brand στο instagram και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 13/2/2017 έως τις 20/2/2017. Ο τυχερός/ή θα ανακοινωθεί στις 21/2/2017 στο InStyle.gr και θα ενημερωθεί και τηλεφωνικά.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και Park house καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
  2. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21/2/2017 στις 12:00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
  3. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο email δε θα ληφθούν υπόψη.
  4. Για την παραλαβή του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr.
  5. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).
  6. Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με ένα look που δεν περιμέναμε

Αυτός είναι ο αγαπημένος τρόπος της Μαρίας Ηλιάκη για να κάνει contouring

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Fill out my online form.

InStyle.gr