Μέχρι και το μαύρισμα της Kim Kardashian στο γάμο ήταν φτιαγμένο από διαμάντια

Όλα ήταν στην εντέλεια, το Givenchy νυφικό δια χειρός Riccardo Tisci, ο στολισμός, οι καλεσμένοι, ο γαμπρός και φυσικά το μαύρισμα της Kim. Βεβαίως, επειδή μιλάμε για την Kim Kardashian δεν θα μπορούσε να είναι ένα απλό μαύρισμα.

Το σοκολατένιο χρώμα της οφείλεται στο St. Tropez Diamond Dust Spray Tan. Ναι, καλά διαβάσατε: DIAMOND spray tan, ένα spray tan από τον ηγέτη στο μαύρισμα χωρίς ήλιο, την εταιρία St. Tropez. Πρόκειται για μια φόρμουλα η οποία χρησιμοποιεί πραγματική πούδρα διαμαντιών στο μίγμα του αυτομαυριστικού κι έτσι δίνει αυτή την απίστευτη, σχεδόν απόκοσμη λάμψη στην επιδερμίδα.

st tropez diamond dust spray tan kim kardashian gamos maurisma

Εννοείται πως η συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται μόνο σε επιλεγμένα ινστιτούτα (όχι στην Ελλάδα), κοστίζει πανάκριβα –περίπου 350€ η φορά- και διατίθεται μόνο σε VIP.

automauristiko st trpez 32.74Ωστόσο, εμείς μπορούμε να μαυρισουμε χωρίς ήλιο και σε λογική τιμή με το αυτομαυριστικό mousse, Bronzing Mousse του St. Tropez που κοστίζει μόλις 32,74€ στο Nordstrom.com. Αν μάλιστα θέλετε στ’ αλήθεια να τα βάλετε με την Kim και να βγείτε νικήτριες στην αναμέτρηση του μαυρίσματος δεν έχετε παρά να φορέσετε το αντηλιακό σας και να καθίσετε κάτω από τον υπέροχο Ελληνικό ήλιο. Βλέπετε, στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε diamond dust spray tans, μόνο διαμάντια…

Δείτε ακόμα:
Είναι πολλά τα λεφτά Kim Kardashian: Πόσα ξόδεψαν ο κύριος και η κυρία West για το γάμο τους;
Από την Kim Kardashian με αγάπη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της
Kim Kardashian: Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τη δεξίωση
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα