Είναι πολλά τα λεφτά Kim Kardashian: Πόσα ξόδεψαν ο κύριος και η κυρία West για το γάμο τους;

Τα σενάρια με την Kim Kardashian είναι όλα πιθανά και ειδικά όταν μιλάμε για λεφτά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας υπάρχει μία ιδέα για κάποια ποσά που δαπανήθηκαν προκειμένου ο γάμος της χρονιάς να έχει το βασιλικό άρωμα που του αξίζει. Φυσικά, ο Kanye West δεν δυσκολεύτηκε να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες της γυναίκας του.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα νυφικά είχε η 33χρονη στη ντουλάπα της μέχρι να καταλήξει σε αυτό του οίκου Givenchy, ωστόσο η αξία του συγκεκριμένου υπολογίζεται στα 367.000€. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και όλη η διαδικασία περιποίησης για τη νύφη κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 48.000€.

Οι καλεσμένοι του γάμου διέμειναν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού Four Seasons κάτι που σημαίνει 550€ το άτομο για ένα βράδυ. Αν το πολλαπλασιάσουμε με τα 600 άτομα που έλαβαν το χρυσό προσκλητήριο μας κάνει 330.000€. Αν όμως βάλουμε και τα έξοδα μετακίνησής τους από το Παρίσι στη Φλωρεντία όπου έγινε τελικά η τελετή, τα έξοδα υπολογίζονται -συνολικά- στα 380.000€.

Πόσα όμως δαπάνησε το ζευγάρι προκειμένου να κρατήσει τα στόματα όλων των καλεσμένων κλειστά…με φαγητό και ποτό; Σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρης εφημερίδας οι Kimye σπατάλησαν 1 εκατομμύριο ευρώ για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Forte di Belvedere της Φλωρεντίας -που εκτός από την τιμή ενοικίασης του κάστρου- περιελάμβανε 1.000 μπουκάλια σαμπάνιας  και 90.000€ σε εδέσματα.

Ο γάμος της χρόνιας δηλαδή κόστισε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Και αν σας φαίνονται λίγα για το συγκεκριμένο ζεύγος, θα συμφωνήσουμε καθώς το παρασκήνιο με τα pre-wedding πάρτι και τα διάφορα ψώνια, ήταν όντως πολύ πιο πλούσιο. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να προσεγγίσουμε τις εξωφρενικές τιμές.

Διαβάστε ακόμη: 

Από την Kim Kardashian με αγάπη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα