Μάθετε πώς θα αποκτήσετε το μυστηριώδες smokey βλέμμα της Χρύσπας

Ένα από τα δυνατά σημεία της αγαπημένης Χρύσπας είναι τα εκφραστικά της μάτια, τα οποία και επιλέγει να τονίζει αρκετά συχνά. Σε πρόσφατη εμφάνισή της πριν λίγες μέρες, στον τελικό του Dancing with the Stars 4, η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα έντονο, γοητευτικό smokey στα μάτια, πάντα διά χειρός Γιάννη Μαρκετάκη. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον γνωστό makeup artist και ambassador της Max Factor στην Ελλάδα, και σας μεταφέρουμε τη διαδικασία που ακολούθησε step by step.

«Ξεκίνησα απλώνοντας το Whipped Cream Foundation, €15,00 σε όλο το δέρμα για ενιαία και ομοιόμορφη, ημιμάτ βάση ενώ για την περιοχή των ματιών επέλεξα το Mastertouch Under Eye Concealer, 13,74 για ξεκούραστο βλέμμα. Στο πρόσωπο απλώσαμε με ένα φαρδύ πινέλολίγηαπό την πούδρα Créme Puff, €13,71 για να φιξάρουμε και να δώσουμε σταθερό αποτέλεσμα, ενώ δώσαμε και λίγο χρώμα υγείας στα μήλα του προσώπου, περνώντας το Flowless Perfection Blush, €15,44  (απόχρωση  Naturelle 237). Στα χείλη χρησιμοποίησα το Color Elixir Giant Pencil, €12,00 (απόχρωση Subtle Coral).

MaxFactorSynthesi_OKΌσο για τα μάτια, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό smokey μακιγιάζ σε γήινους τόνους, με ντεγκραντέ αποτέλεσμα. Ως βάση, χρησιμοποιήσαμε το Wild shadow pencil (Νo 5), €13,41 απλώνοντάς σε όλο το καπάκι και σβήνοντάς το με τα δάκτυλα, ενώ δημιούργησα ένα ντεγκραντάρισμα με τη σκιά Wild Shadow Pot, €10,49 (απόχρωση ferrel brown). Το look ολοκληρώθηκε με ένα Khol μολύβι,€7,45  σε καφέ απόχρωση και αρκετές στρώσεις από τη μάσκαρα Excess Volume, για ένα πιο dramatic και έντονο αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμα: Stars beauty: Τα μυστικά ομορφιάς που εφαρμόζουν οι celebrities και μπορείτε να κάνετε και εσείς

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα