Μας ρωτήσατε: Πως θα γίνει να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου;

Το πόσο χάρηκα με αυτή την ερώτηση δεν μπορείτε να φανταστείτε (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Βλέπετε, τυχαίνει να τρώω τα νύχια μου ΜΕ ΜΑΝΙΑ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έχουν υπάρξει περίοδοι που τα έχω αφήσει στην ησυχία τους, τέλεια μανικιουρισμένα… πρησμένα, κοκκινωπά και όχι πολύ όμορφα γενικά αλλά περιποιημένα. Καταλαβαίνω λοιπόν αυτό το «θέλω να σταματήσω αλλά δεν μπορώ».

Έχουμε λοιπόν ένα κορίτσι που τρώει τα νύχια του (εσάς δεσποινίς) και ένα ακόμα (εμένα) που τυχαίνει να είναι και beauty editor… χάθηκε κάθε ελπίδα. Αν δεν έχω βρει τρόπο να σταματήσω εγώ που και θέλω και η δουλειά μου είναι να ασχολούμαι και με νύχια τότε; Τότε αυτά είναι σαχλαμάρες και να μην τα ακούτε. Είναι όλα στο μυαλό μας και προσωπικά το ξέρω καλά. Το ξέρω γιατί όποτε έχω βάλει σκοπό να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου το έχω καταφέρει. Έχω χάσει το focus και έχω ξαναβάλει τα χέρια στο στόμα αλλά για λίγο τα κατάφερα και αν ήθελα πραγματικά θα είχα συνεχίσει να έχω τέλειο μανικιούρ.

yoda gif

Ναι, το «όλα είναι στο μυαλό μας» είναι η μόνη συμβουλή που έχω να σας δώσω. Θα μπορούσα να σας συμβουλέψω να βάλετε ψεύτικα νύχια, να έχετε συνέχεια μανικιούρ, να παντρευτείτε τη μανικιουρίστα και να βάλετε ταμπάσκο στα δάχτυλά σας. Προσωπικά έχω φάει ακρυλικά νύχια, μεταξωτά νύχια, ημιμόνιμο μανικιούρ, το ταμπάσκο και το μπούκοβο, έχω δώσει εκατοντάδες ευρώ στις μανικιουρίστ και καμία δεν δέχτηκε την πρόταση γάμου μου (αστειεύομαι). Τη στιγμή που είπα τώρα σταματάω, αυτό το βερνίκι δεν θα πάει χαμένο, τότε τα κατάφερα και τότε θα τα καταφέρετε κι εσείς!

Δείτε ακόμα:

Ακμή στα 30; Έχει και η Lily Allen και δεν πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ!

Quiz: Ξέρετε ποιο καθαριστικό προσώπου πρέπει να χρησιμοποιείτε;

Ανταύγειες για καστανές: ο απόλυτος οδηγός από τον Νικόλα Βιλλιώτη

On our desk! Τι έφτασε σήμερα στο γραφείο της ομορφιάς;

5 μύθοι σχετικά με τα λάδια μαλλιών

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα