Marylin Monroe: Η απόδειξη πως ακόμα και οι Θεές λιώνουν στη γυμναστική

Η Marylin Monroe, υπήρξε μια από τις λίγες γυναίκες που έκανε πράξη τη φράση του Όσκαρ Ουάιλντ, η ομορφιά είναι αυταπόδεικτη.

Αν και έχουν περάσει πάνω από πενήντα χρόνια από τον θάνατό της, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς, έμπνευση για όλες τις stars του Πλανήτη και παντοτινό sex symbol για τους εκπροσώπους του ανδρικού φύλου.

Ξανθιά, με απίστευτο περπάτημα, τέλειες αναλογίες και μυαλό ξυράφι, σε πείσμα όσων υποστηρίζουν πως η εμφάνιση που υπερέχει κατά πολύ από το μέσο όρο δεν συμβαδίζει με την εξυπνάδα, διέγραψε μια σύντομη αλλά σαρωτική πορεία στο χώρο του θεάματος καταφέρνοντας να γίνει μύθος.

Η ίδια φρόντιζε πολύ την εμφάνισή της. Κάθε βράδυ άπλωνε στο πρόσωπό της βαζελίνη και κάθε πρωί έπινε ένα ζεστό γάλα με αυγό σαντιγί, για ενέργεια.

Κι ύστερα ριχνόταν με τα μούτρα στη γυμναστική. Σύμμαχοί της τα αθλητικά της παπούτσια -αγαπούσε το τρέξιμο -και τα βαράκια.

Αυτή την ρουτίνα της απαθανάτισε με το κλείστρο της μηχανής του, ο φωτογράφος Philippe Halsman, στις 7 Απριλίου του 1952.

Πρόσφατα μάλιστα έδωσε ο ίδιος τις φωτογραφίες αυτές στη δημοσιότητα και όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν την Marylin Monroe ώρα που ίδρωνε, όχι τη φανέλα, αλλά το σουτιέν της.

Ασπρόμαυρες λήψεις που αποδεικνύουν το αυτονόητο: Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Διαβάστε ακόμα: Να τι θα συμβεί αν σταματήσετε απότομα τη γυμναστική από τη ζωή σας

Δείτε την Marylin Monroe την ώρα της άσκησης:

marylin monroe gymnastikh2

marylin monroe gymnastikh4

marylin monroe gymnastikh

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα