Marks & Spencer: Τα πιο stylish ρούχα της σεζόν είναι σ’ αυτή τη συλλογή

Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν την πρώτη τους συνεργασία με τη σχεδιάστρια και fashion influencer Lulu Kennedy για τη νέα συλλογή Indigo.

Η Karen Peacock, Επικεφαλής Σχεδίασης για τη Συλλογή Indigo, σχολιάζει:  «Η συνεργασία με τη Lulu ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Οι γνώσεις της για τη βιομηχανία της μόδας και το εκλεκτικό της στυλ δημιούργησαν μία εκπληκτική σειρά για τη συλλογή Indigo των M&S και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα».

Οι χαλαρές γραμμές της συλλογής και τα denim που τραβούν την προσοχή δημιουργούν μια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα εμπνευσμένη κυρίως από το προσωπικό στυλ της Lulu και την αγάπη της για τα ταξίδια. Το boho φόρεμα αποδίδει την ουσία του καλοκαιριού και αναφέρεται στην τάση της σεζόν, το λευκό χρώμα. Τα υφαντά και οι χαλαρές πτυχώσεις αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τη χρήση χαρακτηριστικών prints. Μία δουλεμένη χρωματική παλέτα σε ψυχρούς πράσινους και μπλε τόνους, αντιπαρατίθεται στα φωτεινά λευκά συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη συλλογή με το denim αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο.

lulu kennedy m&s kampania

Η συλλογή Indigo εκφράζει το χαλαρό lifestyle και τα κομμάτια είναι ιδανικά για γυναίκες που γνωρίζουν από μόδα και αγαπούν το ανάλαφρο, καλοκαιρινό στυλ. Τα mix and match κομμάτια της συλλογής μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους, στοιχείο που λατρεύει κάθε πολυάσχολη γυναίκα του σήμερα, καθώς μπορεί έτσι να δημιουργήσει την τέλεια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Μία μικρή συλλογή αξεσουάρ, με ευφάνταστα σχέδια και υφές, που αναφέρονται στο ethnic style της Lulu ολοκληρώνει τη συλλογή.

Η Lulu Kennedy σχολιάζει «Το Tulum στο Mexico και η αγάπη μου για τα ταξίδια ενέπνευσαν τη συλλογή. Χρησιμοποιήσαμε το κλασικό, φρέσκο λευκό χρώμα με πολύχρωμα prints ως το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας για να δημιουργήσουμε μία συλλογή που είναι ευκολοφόρετη και είναι πολύ διασκεδαστική για το καλοκαίρι!»

Διαβάστε ακόμα:

Marc Jacobs Resort 2016: Η πιο chic συλλογή της σεζόν

Η Calzedonia διοργανώνει τα πιο μεγάλα beach parties και είστε όλοι προσκεκλημένοι

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα