MARINA: Μία αληθινή ιστορία γεμάτη αγάπη και αισιοδοξία

Βρισκόμαστε στην Ιταλία του ’50. Ο δεκάχρονος Rocco ζει σε ένα πανέμορφο βουνό μέχρι που ο πατέρας του αποφασίζει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν και την οικογένειά του. Πλέον, μπροστά στα μάτια του Rocco απλώνονται τα γκρίζα τοπία των μεταλλωρυχείων του Βελγίου. Η νέα του πραγματικότητα είναι οι παγωμένοι χειμώνες και μία εντελώς άγνωστη κουλτούρα. Ο Rocco βάζει σκοπό της ζωής του να ξεχωρίσει. Η μουσική και ο έρωτας είναι τα μέσα για να αποδράσει από την πραγματικότητα και να ζήσει το όνειρό του. Η νεαρή Marina θα γίνει η μούσα του και θα του χαρίσει την παγκόσμια αναγνώριση μέσα από το ομότιτλο τραγούδι που θα γράψει για να την κερδίσει.

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία βασισμένη στις παιδικές αναμνήσεις του διάσημου Ιταλού συνθέτη και τραγουδιστή Rocco Granata ο οποίος έγραψε ιστορία με το αξεπέραστο τραγούδι του Marina. Η έξοχη αναβίωση της δεκαετίας του ’50, οι εξαιρετικές ερμηνείες και η νοσταλγική μουσική συνθέτουν μία συγκινητική ταινία γεμάτη αγάπη και αισιοδοξία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ταινία εμφανίζεται ο ίδιος ο Rocco Granata – σε ηλικία πλέον 75 ετών – στο ρόλο ενός καλοσυνάτου πωλητή ακορντεόν που διακρίνει το ταλέντο του νεαρού πρωταγωνιστή, δηλαδή του εαυτού του.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 31 Ιουλίου από τη Feelgood

Διαβάστε ακόμα:

Γάμος σε νησί: Ο ιδανικός στολισμός του χώρου

Το Θάμα: Ένα οικογενειακό εστιατόριο που θα θέλεις να επισκέπτεσαι συνεχώς

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα