Μαρία Ηλιάκη: Ποια είναι η μεγάλη της αδυναμία στο Dancing και ποια τα συναισθήματά της κατά την αποχώρησή της;

Το Χριστουγεννιάτικο Dancing έλαβε τέλος με την Μαρία Ηλιάκη να αποχαιρετά κριτές, συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό και να εύχεται σε όλους καλές γιορτές. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αυτά Είναι» αν και χθες χόρεψε για τελευταία φορά, στο πλατό, δεν έδειξε ιδιαίτερα στεναχωρημένη. Απεναντίας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τη Δούκισσα Νομικού η Μαρία Ηλιάκη χόρευε και αγκάλιαζε τον παρτενέρ της σαν να συνεχιζόταν το πάρτι. «Δεν στενοχωρήθηκα. Πήγα στο Dancing γιατί ήθελα να το ζήσω και να περάσω καλά και πέρασα πραγματικά καλά όλο αυτόν τον καιρό. Ποτέ δεν το είδα ανταγωνιστικά», δήλωσε η παρουσιάστρια στο Peoplegreece.com.

«Ήθελες να με διώξεις να δω τώρα που θα φύγω τι θα κάνεις», είπε χθες το βράδυ η Μαρία Ηλιάκη κάνοντας χιούμορ με τον καυστικό και αιχμηρό ενίοτε κριτή του show, Γιάννη Λάτσιο.  «Και με την επιτροπή, ακόμα και στις βαθμολογίες που δεν ήταν τόσο καλές τον πρώτο καιρό, τους έκανα πλάκες. Βέβαια, η διαδικασία ήταν πολύ απαιτητική, με πολύωρες πρόβες, αλλά ακόμα κι αυτό το απολάμβανα. Ήταν πολύ όμορφα», μας αναφέρει.

Παρά το ότι η παρουσιάστρια είχε καλή και φιλική σχέση με όλους τους συμπαίκτες της υπήρχαν και αδυναμίες. «Είχαμε πολύ καλή σχέση όλοι μεταξύ μας ομολογώ όμως πως στη Νικολέττα Καρρά έχω λίγο μεγαλύτερη αδυναμία», αποκάλυψε.

Μαζί με το Dancing όμως «έριξε αυλαία» και ο χορός για τη Μαρία;  «Έχω αγαπήσει πολύ το χορό και αυτό οφείλεται πολύ και στον Παύλο, το χορευτή μου, με τον οποίο πλέον έχουμε γίνει και πολύ καλοί φίλοι. Θα κάνω ένα διάλειμμα τώρα στις γιορτές και θα συνεχίσω μετά το χορό. Είναι ένας τρομερός τρόπος εκγύμνασης και ευεξίας, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής».

Αγαπημένες της στιγμές στο show χορού; «Η χθεσινή hip hop χορογραφία, αλλά και τα χορευτικά που βασίστηκαν σε πιο μελαγχολικά τραγούδια, όπως το tango που χορέψαμε και το τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε επίσης:

DWTS5: Αυτή η εμφάνιση κέρδισε πέντε 10άρια

Τι φόρεσε η Δούκισσα Νομικού στο Dancing with the Stars;

Μαρία Ηλιάκη: «Πως διαχειρίζομαι τις άσχημες κριτικές; Άστο, εγώ το ξέρω. Αντέχω»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα