Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το look της παρουσιάστριας που θέλουμε να αντιγράψουμε ΤΩΡΑ

H Μαρία Μπεκατώρου παρέδωσε για ακόμη μία φορά μαθήματα στιλ μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σου Κου» την οποία παρουσιάζει και παραμένει πρώτη στην προτίμηση του κοινού.  Η παρουσιάστρια «έλαμψε» μέσα, καθώς και έξω από το πλατό, με τις  ενδυματολογικές της επιλογές τις οποίες έκανε μαζί με τον στιλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο.

Τα στοιχεία που συνέθεσαν το look που μας εντυπωσίασε ήταν το λευκό το οποίο συνδυάστηκε εύστοχα με μαύρες, μπλε και άσπρες χρωματικά λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία επέλεξε εντυπωσιακό αέρινο και άκρως καλοκαιρινό σεμιζιέ  φόρεμα (ναι, το κομμάτι πασπαρτού της άνοιξης), της εταιρίας TEEM, το οποίο ταίριαξε με μαύρα πέδιλα και λευκό παντελόνι. Το make up της παρουσιάστριας επιμελήθηκε για ακόμα μία φορά η Έλσα Πρωτοψάλτη, ενώ τα μαλλιά της η Κική Πολιτάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στα σχέδια της TEEM. Οι δημιουργίες είναι κατάλληλες για την σύγχρονη γυναίκα καθώς προσφέρουν πρωτοτυπία, άνεση, σωστή ραφή, ποιότητα υφάσματος. Τα στοιχεία δηλαδή που αντιπροσωπεύουν όλες τις συλλογές της TEEM.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 

 

Διαβάστε ακόμη: 

Έξι πράγματα που πρέπει να προσέξετε για να φορέσετε σωστά το παντελόνι-καμπάνα

Τι περιλαμβάνει το μανικιούρ των 22.000€;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα