LFW: To Topshop παρουσίασε το πρώτο του foundation

Παράλληλα με τα sporty chic σύνολα που θαυμάσαμε στην πασαρέλα του Topshop στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, το βρετανικό brand μας παρουσίασε και κάτι ακόμα. Γνωστό για τα μοντέρνα ρούχα σε προσιτές  τιμές αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ με τις ευφάνταστες συσκευασίες, το Topshop μας παρουσιάζει τώρα το πρώτο του φον ντε τεν.

Το look των μοντέλων αποτελούνταν ως επί το πλείστον από μαύρο μολύβι στα μάτια, χείλη σε ουδέτερους τόνους και  λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Όπως μαθεύτηκε αργότερα, το υπέροχο αποτέλεσμα οφείλονταν στο φον ντε τεν που κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά μακιγιάζ του brand, με την κυκλοφορία του να υπολογίζεται γύρω στον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα προϊόν που υπόσχεται να κάνει το δέρμα να δείχνει νεανικό και αγνό, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

φδσφδσΤο προϊόν θα κυκλοφορήσει σε 4 αποχρώσεις, οι οποίες θα προσαρμόζονται στους διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσουν και 2 primers, μια παλέτα κονσίλερ σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις και άλλο ένα concealer σε υγρή μορφή, το  οποίο λέγεται ότι θα είναι ιδιαίτερα σταθερό.

Μπορεί λοιπόν να διανύουμε τα πρώτα στάδια της Άνοιξης, όμως με τέτοια νέα, εμείς ανυπομονούμε για το ερχόμενο Φθινόπωρο. Εσείς;

Δείτε ακόμα:  Bafta Awards: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις των stars

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα