Leonardo DiCaprio: Τα 15 + 1 πράγματα που δεν ξέραμε για τον γοητευτικό ηθοποιό

Δεν θα σας κουράσουμε με μακρόσυρτους προλόγους. Aν είστε πραγματικές φανς του από εκείνες που δεν επηρεάζονται από τη γνώμη της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου και τα κακόβουλα σχόλια των haters, είμαστε σίγουροι ότι αναφωνείτε από χαρά στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του, πόσο μάλλον τώρα που έχετε και μια καλή δικαιολογία, καθώς ψάξαμε, ανακαλύψαμε και καταγράψαμε τα 15 + 1 πράγματα που δεν ξέραμε για τον μεγάλο αδικημένο των Όσκαρ ή κατά κόσμον, Leonardo DiCaprio.

1. Η μητέρα του αποφάσισε να του δώσει το όνομα, Leo, όταν σε ένα ταξίδι στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ενώ στεκόταν μπροστά σε έναν πίνακα του Leonardo da Vinci, τον ένιωσε να κλωτσάει.

2. Το κατοικίδιο του είναι μια τεράστια χελώνα.

3. Ο πρώτος του ατζέντης ήθελε να του δώσει το ψευδώνυμο, Lenny Williams γιατί πίστευε ότι το πραγματικό του όνομα ακούγονταν πολύ ethnic.

4. Το 2005 ενώ παρευρίσκονταν σε ένα πάρτι, μια γυναίκα του επιτέθηκε και του έσπασε στο πρόσωπο ένα μπουκάλι κρασί.

5. Το διάσημο χέρι που φαίνεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου, στην ερωτική σκηνή του Τιτανικού, δεν είναι δικό του αλλά του James Cameron.

6. Είναι ιδιοκτήτης ενός νησιού στην ακτή, Belize.

7. Έχει επιζήσει από επίθεση καρχαρία.

8. Ο πατέρας του ήταν έμπορος βιβλίων comic.

9. Ένας Ρώσος πολυεκατομμυριούχος δήλωσε ότι θα πλήρωνε 1.5εκ. δολάρια αν ο Leo δέχονταν να ταξιδέψει μαζί του στο διάστημα.

10. Το 2011 έδωσε 1.2εκ. δολάρια για να αποκτήσει έναν πίνακα του Salvador Dali.

11. Έχει την δική του fair – trade εταιρεία, παραγωγής καφέ.

12. Το μεσαίο του όνομα είναι, Wilhelm.

13. Αρνήθηκε τον ρόλο του Patrick Bateman στην ταινία, American Psychο γιατί πίστευε ότι δεν θα είχε την αναμενόμενη απήχηση στους έφηβους – εκείνη την εποχή – φανς του.

14. Πριν από ένα χρόνο δώρισε 3εκ. δολάρια για τη διάσωση της τίγρης του Νεπάλ.

15. Κινήθηκε νομικά εναντίον εταιρείας παραγωγής προκειμένου να απαγορεύσει τη προβολή ταινίας που γύρισε με συμπρωταγωνιστή τον Toby Maguire. Η αιτιολογία ήταν ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

16. Τη χρονιά που ο Τιτανικός ήταν υποψήφιος για Όσκαρ, αρνήθηκε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής, εξηγώντας αργότερα ότι δεν έβρισκε το νόημα αφού δεν προτάθηκε ο ίδιος αλλά μόνο το φιλμ στο οποίο συμμετείχε. Τι λέτε, αν του δινόταν και πάλι η ευκαιρία θα το ξανασκεφτόταν;

Διαβάστε επίσης – Marion Cotillard: Η νέα καμπάνια της Miss Dior και ένας κινηματογραφικός ρόλος έκπληξη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα