Le Pliage Heritage: Η νέα φθινοπωρινή τσάντα της Longchamp είναι η αγαπημένη των σταρ

Το όνομά της είναι LE PLIAGE® HÉRITAGE, αποτελεί το νέο κομμάτι της φθινοπωρινής συλλογής της Longchamp για το 2014 και την κρατάνει ήδη celebrities όπως η January Jones, η Jessica Alba και η Katie Holmes.

Με το μοναδικό συνδυασμό του σύγχρονου στυλ με τη χειροτεχνική παράδοση, η τσάντα LE PLIAGE® HÉRITAGE έχει, σαφώς, ό,τι χρειάζεται για να γίνει η επόμενη it-bag του οίκου. Η τσάντα έχει δανειστεί από από την αρχική της εκδοχή την χαρακτηριστική τραπεζοειδή δομή της, την οποία, όμως, μετατρέπει σε γραφική και μοντέρνα, χρησιμοποιώντας δέρμα αγελάδας.

Η ουσία της up-to-the-minute κομψότητας που επιβάλλουν οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης είναι η ευελιξία της LE PLIAGE® HÉRITAGE. Με τον αφαιρούμενο ιμάντα και τις λεπτές χειρολαβές της, μπορεί να φορεθεί στο χέρι, στον ώμο ή- για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις- κατά μήκος του σώματος. Κάθε φορά, ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, μέχρι να καλυφθεί όλο το φάσμα των στυλ, από το πιο κλασικό στο πιο ιδιαίτερο.

fthinopwro longchamp

Πέντε βαθιές και πλούσιες αποχρώσεις συμπληρώνουν το γραφικό σχήμα και το εκλεπτυσμένο δέρμα της LE PLIAGE® HÉRITAGE: Το μαύρο και το πορτοκαλί εκπέμπουν διαχρονική κομψότητα, ενώ το μπορντό, το μύρτιλο και το εκρού εξιτάρουν και αιχμαλωτίζουν το βλέμμα.

Οι καθαρές γραμμές της τσάντας διατίθενται, επίσης, και σε πιο ιδιαίτερες εκδοχές, αρκεί να κοιτάξετε την LE PLIAGE® HÉRITAGE LUXE, ειδικά φτιαγμένη από τρίχωμα αγελάδας και με animal print μοτίβο, στα χρώματα του κάμελ, του  μπορντώ, της μέντας ή του σιδήρου. Εναλλακτικά, ένα λεπτό ombre μοτίβο, σε αποχρώσεις του γκρι και μπεζ, αναδεικνύει μία πιο εκλεπτυσμένη minimal εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:

Βρήκαμε το μαγιό που φόραγε η Irina Shayk στις διακοπές της στην Ελλάδα

Η Cara Delevingne είναι το νέο πρόσωπο του Topshop

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα