Η Lady Gaga επιλέγει Celia Kritharioti

Είναι fashion icon, εκκεντρική και πρωτοπόρος. Η Lady Gaga, η σούπερ σταρ της pop σκηνής, λίγες μόλις μέρες πριν την εμφάνισή της στην Αθήνα, συνεργάζεται με τη Σίλια Κριθαριώτη. Οι state of the art χειροποίητες τιάρες αλλά και τα statement κοσμήματα που έχει δημιουργήσει η σχεδιάστρια, κέντρισαν το ενδιαφέρον της Lady Gaga κι έτσι επέλεξε δυο διαφορετικές τιάρες και δυο περιδέραια για τα γυρίσματα του film που θα συνοδεύσει τη συνεργασία- έκπληξη με τον θρυλικό Tony Bennett: η κυκλοφορία του jazz album της με τον Tony Bennett «Cheek to Cheek» αναμένεται στις 23 Σεπτεμβρίου.

Τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα με σαφείς αναφορές στην αύρα των 1930s, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης και του μεσοπολέμου. Πολύτιμοι λίθοι στις τιάρες, αγκαλιάζουν το κεφάλι αλλά και στα περιδέραια, τα οποία στολίζουν το μπούστο της διάσημης τραγουδίστριας. Η συνεργασία μόλις ξεκίνησε.

Τις προσεχείς μέρες θα κυκλοφορήσει περισσότερο υλικό από τα γυρίσματα για το album «Cheek to Cheek».

Μπορείτε να δείτε τις συλλογές Celia Kritharioti Haute Couture, Celia Kritharioti Bridal Collection, Celia Kritharioti Christening, 5226, 5226 Princess και Celia Kritharioti Eyewear στο ανανεωμένο website: www.celiakritharioti.gr

Διαβάστε ακόμα:

Η Ana Beatriz Barros πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Intimissimi

Δείτε τα ωραιότερα φορέματα από την εταιρεία {e}xclusive

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα