Η Ana Beatriz Barros πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Intimissimi

Η Intimissimi παρουσιάζει την Ana Beatriz Barros, την νέα μούσα του brand για την συλλογή Φθινόπωρο 2014.
Η καμπάνια φέρει την υπογραφή του Russell James, με τις εικόνες του φωτογράφου να αποτίουν φόρο τιμής στην ιταλική ψυχή του brand, στην μεγαλοπρεπή Arena, στη Verona.

Το εικονικό Ρωμαϊκό αμφιθέατρο, σύμβολο της πόλης, έγινε το γοητευτικό background στην καμπάνια για το φθινόπωρο του 2014 ενώ εκεί θα λάβει χώρα και το πολυαναμενόμενο event, «Intimissimi on ice OPERA POP».

Οι εικόνες της Barros στις οποίες φοράει τις νέες προτάσεις της φθινοπωρινής συλλογής πραγματικά κόβουν την ανάσα: το στιλ είναι αισθησιακό και αποπλανητικό χωρίς όμως να γίνεται χυδαίο. Πρόκειται για μία συλλογή που απευθύνεται στη γυναίκα που επιθυμεί να φλερτάρει με τη σέξυ πλευρά και τη θηλυκότητά της.
Tα υλικά αποτελούνται από εξαιρετικά ελαφριά Chantilly δαντέλα, απαλές και γυαλιστερές microfiber υφές με «latex effect», κεντήματα με λάμψεις και δαντέλες. Μέρη του σώματος «δένονται» συμβολικά με μαλακά ελαστικά στοιχεία. Οι διαφάνειες αποτελούν το βασικό θέμα της συλλογής.

Ακόμη μία φορά, η Intimissimi μελετά με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια με στόχο να κάνει τα σχέδια της συλλογής πιο σαγηνευτικά από ποτέ και να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό.

Για το Φθινόπωρο 2014, η Intimissimi προτείνει lingerie ιδέες αποπλάνησης, τώρα περισσότερο από ποτέ, με έναν εξαιρετικά εκλεπτυσμένο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Opinion: Πρέπει να προβάλλεται η skinny σιλουέτα σαν πρότυπο στη μόδα;

Fashion απορία: «Πώς να φορέσω τα sneakers μου, εκτός γυμναστηρίου;»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα