Fashion Απορία: «Μπορώ να φορέσω crop top αν έχω μεγάλο στήθος;»

Ας το παραδεχτούμε. Το μεγάλο στήθος μπορεί να είναι εντυπωσιακό και να συγκεντρώνει τα βλέμματα αλλά δεν είναι ότι πιο βολικό για να αναδείξεις την fashionista που κρύβεις μέσα σου. Trends έρχονται και παρέρχονται κι εσύ τα προσπερνάς γνωρίζοντας ότι δεν είναι για σένα. Τι θα γίνει όμως με τις τάσεις που τείνουν να γίνουν κλασικές; Μιλάμε βεβαίως για το crop top, που μπορεί να μην το είχαμε εκτιμήσει πολύ όταν ήταν πάλι στη μόδα στις αρχές της δεκαετίας του 90, αλλά τώρα έχει κατακτήσει το μυαλό μας και την καρδιά μας. Μπορείς άραγε κι εσύ που φοράς σουτιέν μεγαλύτερο από 36C να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου; Κι όμως μπορείς. Απλά πρέπει να παραμείνεις πιστή σε κάποιους βασικούς κανόνες.

Φόρεσέ το με ψηλόμεσες  φούστες ή παντελόνια που καλύπτουν οπωσδήποτε τον αφαλό σου κι αφήνουν ελεύθερο το πάνω μέρος του στομαχιού.

Επίλεξε πιο χαλαρά υφάσματα, που δεν κολλάνε πάνω στο στήθος.

Διάλεξε καλύτερα crop tops σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις που όσο και να το πεις δημιουγούν το εφέ μιας πιο λεπτεπίλεπτης φιγούρας.

Φρόντισε να φορέσεις από μέσα ένα σουτιέν χωρίς ενίσχυση που θα καλύπτει όλο το μπούστο σου -τα λεγόμενα και T-shirt bras .

Απόφυγε να φορέσεις κρεμαστά κολιέ έτσι ώστε να μην τραβήξεις επιπλέον τα βλέμματα σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε επίσης: 13 πράγματα που μόνο τα fashion girls καταλαβαίνουν

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα