Kristen Wiig: Η ηθοποιός που μας ξετρέλανε με το χρώμα των μαλλιών της!

Η Kristen Wiig είναι από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς αφενός γιατί είναι απίστευτα αστεία και ταλαντούχα και αφετέρου, γιατί είναι αβίαστα κομψή και θα μπορούσε να είναι μια από τις κολλητές μας.

Τα μαλλιά της τον τελευταίο καιρό ήταν ξανθά και κομμένα στο trendy καρέ αλλά δεν φοβάται να πειραματιστεί με το χρώμα του όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν αλλά και… τώρα!

kristen wiig roz mallia

Ο φωτογραφικός φακός (και όχι το Instagram για αλλαγή) τη συνέλαβε στο αεροδρόμιο του Los Angeles με ολοκαίνουργια, ροζ κουπ. Φυσικά σε αυτές τις φωτογραφίες τα μαλλιά της είναι ταλαιπωρημένα από την πτήση ωστόσο μπορούμε να φανταστούμε πως θα είναι πιο περιποιημένα και πιστεύουμε πως δεν θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη επιλογή. Μάλιστα μας έβαλε σε μεγάλο πειρασμό αφού με ένα ροζέ ρεφλέ, το ξανθό χρώμα ανανεώνεται αυτόματα και αποκτά πιο fun διάθεση, ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι δηλαδή. We love you Kristen!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Το πιο stylish άρωμα από τον Marc Jacobs είναι εδώ

Η Nivea εξήγησε με τον πιο τέλειο τρόπο στα παιδιά τη σημασία του αντηλιακού

Έχετε σκεφτεί πως θα ήσασταν με απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο; Εμείς το δοκιμάσαμε

Video: Σας δείχνουμε πώς να δέσετε το μαντήλι στα μαλλιά σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Τα πιο όμορφα λιλά βερνίκια γιατί… γιατί όχι;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα