Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο πλατώ της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η ίδια μίλησε πρώτη φορά για την αγωγή στους Λιάγκα-Σταμάτη και εξήγησε γιατί δεν «κάνει πίσω».

Εκτός, όμως, από αυτό, αναφέρθηκε και στα αρνητικά δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς για εκείνη, για το αν θα είναι σύμβουλος της εκπομπής της ο Βαγγέλης Περρής, αλλά και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω περάσει στη φάση της ανοσίας. Κάποια δημοσιεύματα με επηρεάζουν και κάποια όχι. Ανάλογα ποιος το γράφει και τι σκοπιμότητες έχει. Το πρώτο καιρό κάποια σχόλια με έβγαζαν από τα ρούχα μου και γι’ αυτό εκδήλωσα το πρόβλημα υγείας με τον θυροειδή μου. Αλλού είναι τα ουσιώδη και σημαντικά προβλήματα», σχολίασε.

Σκέφτηκε να πάει σε ψυχολόγο; «Δεν το έχω κάνει, δεν είμαι αρνητική», είπε στη συνέχεια, ενώ αναφορικά με το αν θα αναλάβει τελικά την εκπομπή της ο Βαγγέλης Περρής, απάντησε: «Αυτή η εκπομπή ξεκίνησε στον αέρα γιατί δεν υπήρχε concept. Δε μπορεί να σταθεί μια εκπομπή αν δεν υπάρχει concept. Γίνονται συζητήσεις με διάφορους ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά, γιατί εγώ τώρα τη μαθαίνω. Δεν έχει κλείσει κάτι. Πλέον νιώθω πολύ καλά που δεν έχω πλέον συμβούλους και “νταντάδες”. Ό,τι νούμερα κάνω τα οφείλω στην ομάδα μου και τον εαυτό μου. Πλέον δεν έχω ανθρώπους να δημιουργούν ψέματα γύρω από εμένα για να πάνε καλά οι εκπομπές».

Όσο για τη σχέση της με την εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη, η νεαρή παρουσιάστρια επεσήμανε:«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου δώσει ένας άνθρωπος είναι που υπάρχει στη ζωή σου. Αυτό κρατάω από όλες τις φιλίες που έχω κάνει. Με πολλούς ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου είμαι ευγνώμων που υπήρξαν εκείνη τη χρονική στιγμή και μου έμαθαν πολλά πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω, δε γίνεται να αλλάξει αυτό το πράγμα, έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί της και μακάρι να μου δοθεί ο χρόνος να ξαναζήσω. Με την Ελένη είμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος, δε γίνεται να συνυπάρξουμε. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στα γκάζια κι εκείνη σε άλλο κομμάτι. Ας ρωτήσουμε την Ελένη κάποια στιγμή γι’ αυτό…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια νέα φιλία γεννιέται στην ελληνική showbiz

Tv μάχη: Αγωγή Σπυροπούλου κατά Λιάγκα και Σταμάτη ύψους 520.000 ευρώ-Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Παρουσιαστές και ηθοποιοί του Alpha στηρίζουν τον αγώνα κατά της παιδικής βίας με τον δικό τους τρόπο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα