Kendall Jenner: Να τι κάνει η αδερφή της Kim Kardashian και έχει αυτό το κορμί

Πασίγνωστη από τότε που γεννήθηκε για την οικογένειά της, τηλεπερσόνα, επιτυχημένο μοντέλο. Ο λόγος για την  αδερφή της Kim Kardashiasn, Kendall Jenner,  η οποία μετρά την μία επιτυχία μετά την άλλη στο χώρο του modelling. Η 19χρονη, δεν έχει τις καμπύλες της Kim, διαθέτει όμως ψηλόλιγνη σιλουέτα που κάθε γυναίκα θαυμάζει. Πώς το καταφέρνει αυτό; Εκτός από τρέξιμο και άφθονο νερό, η νεαρή λέει “όχι” στα junk food και στα τηγανητά.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ενδεικτικά το πρόγραμμα διατροφής μίας ημέρας που ακολουθεί η  Kendall.

Πρωινό:

Το μοντέλο ξεκινάει την ημέρα της με ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή με ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί και απαραιτήτως ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Μεσημεριανό:

Επιλέγει πάντα ψητό – είτε κρέας είτε ψάρι, έχει όμως μεγάλη αδυναμία στο κοτόπουλο – με μισή κούπα καστανό ρύζι ή άλλο ζυμαρικό για να ξεγελιέται και να έχει ποικιλία μαζί με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά.

Βραδινό:

Ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και μια φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού, είναι το ελαφρύ γεύμα που προτιμάει.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Το look της Μαρίας Μπεκατώρου στην τελευταία της εκπομπή μας άρεσε πολύ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα