Κάντε το sporty chic σαν την Κατερίνα Καινούργιου!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα άτομο που συχνά είχαμε χρησιμοποιήσει σαν παράδειγμα too much effort, καθώς τόσο οι στιλιστικές όσο και οι beauty επιλογές της δεν ήταν πάντα σε αρμονία με την ώρα παρουσίασης της εκπομπής της. Ξεχνώντας τον Coco Chanel-ικό χρυσό κανόνα για την δύναμη του minimal, έμοιαζε να αγνοεί πόσο όμορφη ήταν και χωρίς τόσες πολλές παρεμβάσεις, ή πόσο περιττά ήταν όλα τα βραδινού ύφους ρούχα στις 9 το πρωί.

Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει όμως- Που πήγε πάλι το μυαλό σας;- Και η αγαπημένη μας Κατερίνα είναι πλέον πιο stylish από ποτέ. Μετά την ολόσωστη απόφαση να κόψει τα μαλλιά της σε ένα σύγχρονο μακρύ καρέ, έχει παρέμβει και στο στιλιστικό κομμάτι κάνοντας και εκεί κάποιες τροποποιήσεις.

Την είδαμε λοιπόν να τιμά την τάση της σεζόν-ΟΚ και της προηγούμενης σεζόν, αλλά ήρθε για να μείνει- και να φορά τα αθλητικά της παπούτσια και εκτός γυμναστηρίου με πιο formal ρούχα. Το αποτέλεσμα; Να μοιάζει ακόμη πιο νέα από όσο είναι, μέσα σε μία fresh εικόνα που παραπέμπει σε περιοδικό μόδας.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δεν έχετε παρά να τολμήσετε και εσείς ένα τέτοιο look αν θέλετε να κάνετε το πιο εύκολο streetstyle update ever και θα σας πούμε το πώς! Εφοδιαστείτε ένα ζευγάρι snickers σαν τα παραπάνω-ναι η Kylie Jenner ξέρει τι κάνει- και σετάρετέ το με ένα καλό σας παντελόνι. Σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε πιστά το παραπάνω girly outfit, μην φοβηθείτε να συνδυάσετε ένα ροζ παντελόνι με το λευκό top που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά αποφύγετε τα πολλά αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα