Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί το δεύτερο παιδί της και να μεγαλώσει την όμορφη οικογένειά της κατά ένα ακόμη μέλος. Οι δύο άντρες της ζωής της, Παναγιώτης Πιλαφάς και ο γιος τους Μάξιμος, θα είναι σίγουρα το ίδιο χαρούμενοι και έτοιμοι για το επικείμενο baby boom!

Η Κατερίνα βέβαια δεν βλέπει την εγκυμοσύνη σαν μία περίοδο καλλιτεχνικής ή πνευματικής αδράνειας και προτιμά να γεμίζει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της, κάνοντας όλα όσα την γεμίζουν. Για αυτό λοιπόν, όπως θα δείτε, αποφάσισε να βγει για μία θεατρική βραδιά και λίγες μέρες πριν να πάει στο Ηρώδειο να παρακολουθήσει την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι πιο όμορφη και ήρεμη από ποτέ, ενώ δεν πάυει στιγμή να χαμογελά.  Φορώντας μία maxi ολόσωμη φόρμα για να είναι και άνετη, καθώς πέφτει σε πιο φαρδιά γραμμή, πόζαρε με φίλους και συναδέλφους της και τα φλας δεν σταμάτησαν να την απαθανατίζουν.

papoutsaki

Εδώ την βλέπουμε με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο να χαμογελά και δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε πόσο πολύ της ταιριάζει αυτό το haircut και το μαλλί σε αυτό το μήκος, καθώς της δίνει ένα old Hollywood Glam, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.

papoutsaki

Εδώ είναι με την επίσης εντυπωσιακή Μαρία Τσολάκη, ενώ μπορούμε να δούμε εξ ολοκλήρου το outfit της με τα παπούτσια και την τσάντα που επέλεξε. Mommies-to-be δώστε βάση: Αν θέλετε να είστε chic και σε αυτήν την περίοδο της ζωής σας δεν έχετε παρά να κινηθείτε σε μία παρόμοια λογική. Φορέστε maxi άνετες ολόσωμες φόρμες με χαριτωμένα prints, flat παπούτσια, όπως τα σανδάλια της Κατερίνας αν το επιτρέπει ο καιρός, και μία κομψή μαύρη τσάντα που θα σας λύσει τα χέρια καθώς πηγαίνει με όλα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram