Κάντε το όπως η Reese Witherspoon: Μία φούστα δύο looks

Το καλό με τα total looks είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα αν τα χωρίσεις και τα φορέσεις με διαφορετικό τρόπο. Έτσι φαίνεται σκέφτηκε και η Reese Witherspoon και είπε να χρησιμοποιήσει την ίδια φούστα και να δημιουργήσει δύο ξεχωριστά looks.

Τον προηγούμενο μήνα εμφανίστηκε με  flirty διάθεση ντυμένη με ένα σύνολο το οποίο αποτελούνταν από  cut-out separates από τη φίρμα Monica Rose for Lovers + Friends -το οποίο ολοκλήρωσε με πορτοκαλί tote bag, nude γυαλιά ηλίου και καφέ πέδιλα με tassels Kate Spade Saturday- ενώ λίγες εβδομάδες μετά έδωσε στην ίδια φούστα άλλη πνοή αλλάζοντας το top. Η επιτυχημένη ηθοποιός την ταίριαξε με ένα φούξια πουκάμισο, μαύρη τσάντα και open-toe mules και έδωσε μια άλλη πινελιά με γυαλιά ηλίου ταρταρούγα Elizabeth and James.

Πάρτε κι εσείς παράδειγμα από την Witherspoon και συνδυάστε τα ρούχα από το ίδιο σύνολο- είτε πρόκειται για παντελόνια με ασορτί tops είτε για φούστες με το ίδιο μπλουζάκι- με διαφορετικά κομμάτια για οικονομικά και στιλάτα looks.

Διαβάστε επίσης:

Casual Chic: Κοτσίδα στο πλάι

Δείτε τη Μαρία Ηλιάκη με το πιο ωραίο girly μαγιό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα