Jared Leto: Γιατί κατέστρεψε το Oscar του ο ηθοποιός;

Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε πως είναι οι ροκ stars. Για παράδειγμα αγαπάνε να σπάνε πράγματα και να πετάνε διάφορα αντικείμενα από το παράθυρο. Είναι πολύ πιθανό πως ούτε ο Jared Leto ξεφεύγει από αυτή τη κατηγορία καθώς φαίνεται πως προκάλεσε ζημιά στο χρυσό αγαλματίδιό του.

Όσο για το πώς κατέστρεψε το Oscar του;  Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για το θέμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ξένο Τύπο και τελικά η απάντηση δεν είναι τόσο ροκ όσο νομίζαμε και όχι, δεν έσπασε έπειτα από το ξέφρενο after party μετά τη βράβευση. Αλλά; Από αδεξιότητα. «Ήθελα να αφήσω μερικούς πρώην συνεργάτες να φωτογραφηθούν με το Oscar μου και τη στιγμή που το μετέφερα και κατέβαινα τις σκάλες, μπουμ, το χτύπησα και έπεσε κάτω» δήλωσε ο σταρ και πρόσθεσε, «Έκανα μια μικροεπέμβαση  στο πίσω μέρος του … και τελικά επέζησε».

Όσο για το πού φυλάει πλέον το χρυσό «φίλο» του; «Το Oscar τώρα βρίσκεται στην κουζίνα μου και φρουρείται από μια σακούλα ποπ κορν. Κατέληξε εκεί διότι η κουζίνα είναι το πρώτο μέρος που θα πάω μόλις φτάσω στο σπίτι. Αφήνεις τα κλειδιά, βγάζεις το σακάκι και ύστερα τοποθετείς το Oscar στην κουζίνα».

Πόσα να αντέξει πια ένα Oscar;

Διαβάστε ακόμη:

Suki Waterhouse: Κερδίζει το Όσκαρ της καλύτερης συντρόφου

Update: Γιατί δεν έκατσε η Anna Wintour front row στο show του Valentino 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα