Suki Waterhouse: Κερδίζει το Όσκαρ της καλύτερης συντρόφου

Όταν η σχέση τους ήταν ακόμα στην αρχή της, ήταν πολλοί εκείνοι που κατηγόρησαν το νεαρό μοντέλο/ηθοποιό ότι βρίσκεται στο πλευρό του ήδη διάσημου, Bradley Cooper, με απώτερο σκοπό να ξεκλέψει το μερίδιο της δημοσιότητας που της αναλογεί.

Στο μεσοδιάστημα η Suki Waterhouse, απέδειξε σε όλους ότι όχι μόνο δεν κυνηγάει τα φώτα των παπαράτσι αλλά και ότι προσπαθεί να τα αποφύγει όταν βρίσκονται στο δρόμο της. Απόδειξη, η φετινή διακριτική στα βραβεία Όσκαρ, δίπλα στον αγαπημένο της και η άρνηση της να ποζάρει μαζί του στο κόκκινο χαλί, η οποία εικάζουμε ότι οφείλεται στην επιθυμία της να τον αφήσει να χαρεί την υποψηφιότητα του και να μην κλέψει την προσοχή με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το υπέροχο Marchesa, φόρεμα της.

Και αν αναρωτιέστε γιατί μας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η στάση της, θα σας θυμίσουμε τις ουκ ολίγες συντρόφους του George Clooney, που σε μακροχρόνια η πιο σύντομη σχέση με τον ηθοποιό, δεν έχασαν ποτέ την ευκαιρία για μια συλλεκτική φωτογραφία με φόντο τον θείο Όσκαρ. Τυχερέ Bradley, απρόσεκτε George!

Διαβάστε επίσης: Mary-Kate Olsen – Olivier Sarkozy: Αρραβωνιάστηκαν;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα