Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς απάντησε στα δημοσιεύματα για το χωρισμό της;
NDP Photo Agency

Μέσα στο σαββατοκύριακο φούντωσαν οι φήμες πως ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz δεν έιναι πλέον μαζί. Ο λόγος για τους ηθοποιούς Πάνο Βλάχο και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Οι δυο τους ήταν μαζί από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στη «Μουρμούρα» ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός πως πριν από περίπου τρία χρόνια αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Αμερική.

Αυτό που συζητήθηκε έντονα και πυροδότησε τις φήμες ήταν το γεγονός πως ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλον στο Instagram. Μετά τα εν λόγω δημοσιεύματα περί χωρισμού η ηθοποιός προέβη σε μία κίνηση που ξάφνιασε πολλούς. Πιο συγκεκριμένα, η Ιώαννα ακολούθησε ξανά τον Πάνο Βάχο όχι όμως και εκείνος, όπως παρατήρησαν πολλοί.

Μάλιστα, η 32χρονη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα stories του Instagram ανεβάζοντας ένα video από ένα  τοπίο στην Καλιφόρνια με το σχόλιο: «Απόλαυσε τη σιωπή».  Άραγε μιλάει για τη δική της σιωπή ως προς το γεγονός πως δεν τοποθετήθηκε δημόσια για το χωρισμό της ή μιλάει για τη σιωπή του Πάνο Βλάχου που δεν επέστρεψε το follow στο Instagram; Ο χρόνος θα δείξει..

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα