Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει για πρώτη φορά σχετικά με τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, πυροδότησε τις φήμες πως η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει το πρώτο της παιδάκι – καρπό του έρωτα της με τον τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλου. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια δεν είχε τοποθετηθεί σχετικά, κάτι που έκανε όμως πριν από κάποιες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars μίλησε στη Μαίρη Αρώνη και στο Πρωινό σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης.

«Το θέμα εγκυμοσύνη είναι ένα λεπτό θέμα και καλό είναι να μην το θίγουμε αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι γι’ αυτό που είναι να πούμε. Και δε μιλάω μόνο για τη δική μου περίπτωση, μιλάω γενικά. Και έχουμε δει και άλλες περιπτώσεις, που και να ισχύει, δεν θέλουν να το ανακοινώσουν τον πρώτο καιρό. Τώρα πώς μπορεί να βγαίνει ένα τέτοιο θέμα, όταν δεν υπάρχει το παραμικρό δεν ξέρω. Το είπαν και με μία σιγουριά κάποιοι και αφού αναρωτιόμουν κι εγώ “λες να είμαι και να μην το ξέρω;”» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Αραβανή.

Πώς σας φαίνεται η απάντησή της; Ξεκάθαρη ναι ή όχι;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram