Τι θα διαβάσετε στο ΙnStyle Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί

Υποσχέσεις που τηρούνται

«Στην αρχή κάθε έτους βάζουµε στόχους και δίνουµε υποσχέσεις στον εαυτό µας και στους γύρω µας για το µέλλον. Αφήνουµε στην άκρη τα βαθιά και φιλοσοφικά, που είναι καθαρά προσωπικά, και κοιτάζουµε τα πιο καθηµερινά. Εκεί κάνουµε ένα σηµαντικό λάθος. Το βλέπουµε µεγαλεπήβολα, υπερβολικά. Λέµε, π.χ., ότι θα αρχίσουµε να τρεφόµαστε απόλυτα υγιεινά. Ότι θα κοιµόµαστε οκτώ ώρες την ηµέρα και θα κόψουµε τις καταχρήσεις. Ότι θα βάλουµε τάξη σε ό,τι χαοτικό χαλάει το ζεν στο σπίτι µας. Κάπως έτσι ξεκινάµε µε τα πανιά φουσκωµένα και σε λίγο ο αέρας πέφτει, η διάθεση και η αποφασιστικότητά µας ξεφουσκώνουν και δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα. Με αυτό το τεύχος λέµε να βελτιώσουµε λίγο τα πράγµατα, µε τρικ, ιδέες, προτάσεις και συµβουλές ειδικών που κάνουν τα δύσκολα εύκολα (και γρήγορα).

Έτσι, ρωτήσαµε 14 γνωστούς Έλληνες δηµιουργούς αξεσουάρ πώς ανανεώνεται οποιαδήποτε εµφάνιση µε µια-δυο κινήσεις-µατ (ή, σωστότερα, µε ένα-δυο κοµµάτια-κλειδιά) είτε στη σελ. 104 πώς γίνεται. Ρωτήσαµε όµως και τέσσερις συναδέλφους µας ποιο είναι το σηµαντικότερο πρόβληµα που αντιµετωπίζουν µε την επιδερµίδα τους. Κι αφού καταλήξαµε στο ποια είναι τα πιο συνηθισµένα (ρυτίδες, κουρασµένα µάτια, άτονο δέρµα, σπυράκια), βρήκαµε τους καλύτερους γιατρούς για να µας δώσουν ένα πρόγραµµα 30 ηµερών για άψογο πρόσωπο (σελ. 89). Πιάσαµε και την αποτοξίνωση, που ακούγεται δύστροπη και δύσκολη. Στη σελίδα 94 θα δείτε ότι δεν είναι. Σε ό,τι αφορά το σπίτι σας; Μην πετάξετε όλα σας τα έπιπλα για να πάρετε καινούρια. Κάντε τα παλιά σας αγνώριστα (ή δείτε ποιος θα τα κάνει για σας, σελ. 170). Κι επειδή κάθε νέα αρχή θέλει και λίγο όραµα και έµπνευση, ρίξτε µια µατιά στις τάσεις της άνοιξης σε µόδα και οµορφιά (σελ. 70, 84). Ούτως ή άλλως, δεν αργεί να έρθει!»

Διαβάστε ακόμα: InStyle Φεβρουαρίου: Στα περίπτερα και Dancing Queen: Η Δούκισσα Νομικού στο εξώφυλλο του InStyle Φεβρουαρίου

InStyle Newsstand Promo 500x500 for instagram copy

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα